Stilat și de top

Pasul 1

 

Periaţi-vă părul pentru a elimina orice şuviţe încurcate şi pulverizaţi-l temeinic cu fixativ pentru un plus de rezistenţă.

pasul 1

Pasul 2

 

Îndreptaţi tot părul, secţiune cu secţiune, începând de dedesubt către exterior. Începeţi cât mai aproape de rădăcină astfel încât părul să fie mai lipit de cap când este legat sus.

pasul 2

Pasul 3a

 

Utilizaţi o perie cu peri moi pentru a peria părul delicat, pentru a crea o coadă în cel mai înalt punct al capului şi legaţi-o strâns cu un elastic sau un şnur de păr. Lăsaţi câteva şuviţe libere peste urechi.

pasul 3a

Pasul 3b

 

Sau, pentru o finisare mai netedă, creaţi două cozi în partea de sus (prindeţi-o pe prima astfel încât să nu vă încurce înainte de a coafa pe cealaltă). Apoi legaţi-le împreună într-o singură coadă.

pasul 3b

Pasul 4

 

Răsuciţi uşor coada şi înfăşuraţi-o lejer astfel încât să formeze un coc în partea de sus. Fixaţi cocul ferm în poziţie cu grafe, oricât de strâns sau lejer doriţi, ascunzând vârfurile de păr sub coc.

pasul 4

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.