Bucle de catwalk

Pasul 1

 

Având părul spălat şi uscat, efectuaţi o cărare laterală joasă care începe deasupra marginii interioare a unei sprâncene şi se termină deasupra marginii exterioare a sprâncenei.

pasul 1

Pasul 2

 

Adăugaţi spumă pentru păr şi uscaţi-l temeinic cu o perie dreptunghiulară, îndreptând părul din vârful capului către faţă, astfel încât să rămână lipit de cap.

pasul 2

Pasul 3

 

Prindeţi-vă părul cu agrafe, lăsând o secţiune de aproximativ 4 cm lăţime în partea de jos. Înfăşuraţi o şuviţă de păr pe ondulator, cu rădăcina părului cel mai aproape de bază, apoi răsuciţi-l în sus către vârful ondulatorului.

pasul 3

Pasul 4

 

Desprindeţi din agrafe şi ondulaţi următoarea şuviţă în acelaşi mod. Deplasaţi-vă în sus, variind dimensiunea şuviţelor pe care le realizaţi – ondulaţi câteva şuviţe de păr mai aproape de baza barei şi câteva mai aproape de vârf pentru un aspect mai natural şi mai jucăuş.

pasul 4

Pasul 5

 

Când ajungeţi la secţiunile de sus ale părului, ondulaţi numai de la nivelul sprâncenelor în jos, astfel încât calota să rămână netedă. Pentru o finisare delicată, ondulaţi spre interior în jurul feţei, nu în direcţia opusă feţei.

pasul 5

Pasul 6

 

Eliminaţi partea inferioară a buclelor cu o perie moale, neteziţi partea de sus a coafurii şi finisaţi cu fixativ.

pasul 6

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.