Big Bang

Pasul 1

 

Pentru a crea baza perfectă pentru volum maxim, spălaţi-vă părul cu şampon şi balsam pentru volum. Apoi pregătiţi-l pentru aranjare cu o spumă sau o cremă de păr pentru volum, apoi uscaţi-l.

pasul 1

Pasul 2

 

Uscaţi-vă părul, ridicându-l de la rădăcină, aşa cum l-aţi usca pentru volum maxim. Utilizaţi o perie mare, rotundă în timpul uscării, începând de la bază şi deplasându-vă în sus pentru a crea volum în permanenţă.

pasul 2

Pasul 3

 

Când este aproape uscat, utilizaţi o perie plată pentru a ridica părul de la rădăcini şi în direcţia opusă feţei, pentru volum maxim. Îndreptaţi uscătorul spre rădăcini şi apoi deplasaţi fluxul de aer în sus.

pasul 3

Pasul 4

 

Tapaţi părul uşor la rădăcini pentru a-i conferi susţinere suplimentară şi pentru a menţine volumul. Apoi, neteziţi stratul exterior al părului în sus şi în direcţia opusă feţei, utilizând o perie cu peri naturali.

pasul 4

Pasul 5

 

Aduceţi părul peste unul dintre umeri pentru a crea o coadă joasă şi prindeţi-o cu un elastic de păr. Dacă doriţi, acoperiţi elasticul cu un accesoriu. Apoi separaţi coada în două secţiuni.

pasul 5

Pasul 6

 

Realizaţi o împletitură coadă de peşte, luând o şuviţă mică dintr-o parte şi trecând-o peste partea din faţă pentru a o uni cu cealaltă parte. Continuaţi în jos, alternând stânga–dreapta–stânga-dreapta. Fixaţi vârfurile împletiturii cu o bandă elastică mică, pe care o puteţi acoperi cu o fundă drăguţă.

pasul 6

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.