1
Lumea

Epilare IPL la tine acasă

Piele perfect epilată până la 8 săptămâni

Vezi cum funcționează tehnologia IPL

Tehnologia revoluţionară Philips IPL

Marca nr 1 de epilatoare IPL
IPL technology
IPL - cea mai recentă tehnologie de îndepărtare a părului. IPL este tehnologia dovedită cu lumină intens pulsată folosită în saloanele profesionale.
Innovative light
Philips Lumea oferă această tehnologie inovatoare de îndepărtare a părului pe bază de lumină pentru utilizare sigură şi eficientă.
Easy and effective way to remove hair
Modul uşor şi eficient de a îndepărta chiar şi cele mai fine fire de păr, fiind atât de sigur încât poate fi folosit acasă.

IPL Lumea este sigur deoarece

Reason 1

# 1


Luminile sunt similare bliţului unei camere foto și nu dăunează
Reason 2

# 2


Filtrele sunt concepute să blocheze culorile ineficiente ale luminii
Reason 3

# 3


Filtrele integrate împiedică încălzirea pielii
Reason 4

# 4

 

Senzorii integraţi controlează pulsaţiile

Cum se folosește Philips Lumea?

 

Epilatorul cu IPL Philips Lumea se poate folosi acasă în deplină siguranță, iar pentru a obţine cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea o dată la două săptămâni în primele două luni şi apoi ședințe pentru întreținere.

Cum se foloseste lumea

Este Philips Lumea potrivit pentru mine?

Precum orice alt tratament IPL, Philips Lumea necesită pigment în firul de păr pentru a atrage lumina. După ce lumina este atrasă, rădăcinile firelor de păr se încălzesc, fiind astfel inhibată creşterea acestora. În mod similar, pielea trebuie să aibă un nivel redus al pigmentului pentru a nu atrage lumina. 

 

Aşadar, Philips Lumea funcţionează pe părul (natural) blond închis, şaten şi negru şi pe tonuri de piele variind de la piele foarte albă la cea de culoare cafeniu închis. Nu funcţionează pe păr roşcat, blond deschis şi alb/grizonat şi nici pe piele foarte închisă la culoare.*

*Verifică dacă Philips Lumea este soluția potrivită pentru tine folosind tabelul de comparație alăturat.

Nuanțe potrivite ale pielii

Tipuri de piele

Culori potrivite ale părului

Culori ale parului

Cost tratament epilare cu IPL

Salon profesional vs. Philips Lumea

Cost tratament epilare

Notă: La prezentarea acestor informații se are în vedere un consumator mediu, bine informat, ce are cunoștință de faptul că există diferențe de caracteristici tehnico-funcționale între cele două aparate de epilare, respectiv Philips Lumea și aparatele IPL de la Salon, diferențe ce derivă în principal din puterea pulsatorie a luminii pentru cele două tipuri de aparate, frecvența luminii pulsante sau frecvența utilizărilor necesare până la atingerea scopului așteptat de consumator prin utilizare, dar și de faptul că finalitatea așteptată a utilizării este aceeași pentru ambele tipuri de aparate.

*Calculul are în vedere costul total al tratamentului IPL la Salon pe o perioadă de 1 (un) an pentru cele 3 (trei) zone de aplicare a tratamentului, prin raportare la costul unui produs Philips Lumea împărțit la cele 3 (trei) zone de aplicare a tratamentului.

**Calculație având în vedere un preț mediu estimat pentru un tratament complet de 8 (opt) ședințe la salon pentru cele 3 (trei) zone (bikini, axilă, picioare) la nivelul lunii Aprilie 2018.

***Prețul tratamentului cu Lumea este calculat prin împărțirea în mod egal a prețului recomandat pentru 1 (un) produs Philips Lumea la numărul de zone pentru care poate fi folosit aparatul.

****Prețul “Total corp” reprezintă suma totală a costului fiecărei zone menționte în tabel.

Frequenly asked questions

Întrebări frecvente despre Philips Lumea

Descoperă răspunsurile mai jos.

Testat și recomandat de consumatori

De ce să alegi Philips Lumea?

2000

Testat pe 2.000 de femei

Philips Lumea has been the subject of clinical testing on more than 2000 Philips Lumea este rezultatul a 14 ani de cercetare Philips şi derivă din tehnologia IPL profesională.

14 ani

 de cercetare

Philips Lumea este rezultatul a 14 ani de cercetare Philips şi derivă din tehnologia IPL profesională.

1.500.000

de femei iubesc Lumea

Având peste 1,5 milioane de utilizatori la nivel mondial, Lumea este soluţia ideală pentru prevenirea creşterii părului.

Descoperă Philips Beauty


O lume de idei, surse de inspiraţie şi tehnologii profesionale de înfrumuseţare