Epilare profesională cu Philips Lumea, chiar la tine acasă

review-stars
Pe baza recenziilor de pe philips.ro
Peste 1 milion de femei din intreaga lume au ales Lumea
O piele netedă şi fină până la 8 săptămâni

Cu 75% mai puţin păr nedorit după primele 3 utilizări*

* Rezultate măsurate pentru zona picioarelor, la 2 săptămâni după a 3-a utilizare

 

Descoperă produsele

Sigur şi uşor de utilizat pe tot corpul
Sigur şi uşor de utilizat pe tot corpul

Noua gamă Philips Lumea.

Descoperă produsul care ţi se potrivește

Lumea Prestige

Philips Lumea SC2009

Lumea Prestige

2.479,46 LEI*
IPL - Aparat de îndepărtare a părului
Lumea Prestige

Philips Lumea SC2005

Lumea Prestige

1.983,82 LEI*
IPL - Aparat de îndepărtare a părului
Lumea Advanced

Philips Lumea SC1995

Lumea Advanced

1.240,29 LEI*
IPL - Aparat de îndepărtare a părului

Număr pulsații

 • > 250.000
 • > 250.000
 • > 250.000

Durata de folosire

 • > 5 ani
 • > 5 ani
 • > 5 ani

Zone de aplicare

 • Picioare
 • Brațe
 • Axilă
 • Inghinal
 • Față
 • Picioare
 • Brațe
 • Axilă
 • Picioare
 • Brațe
 • Axilă

Accesorii de precizie

 • Pentru corp
 • Pentru față
 • Pentru zona inghinală
 • Pentru corp
 • Pentru corp

Filtru UV

 • Da
 • Da
 • Da

Setari de intensitate

 • 5 trepte
 • 5 trepte
 • 5 trepte

Mod glisare continuă

 • Da
 • Da
 • Da

Mod de utilizare

 • Fără fir
 • Fără fir
 • Doar cu fir

Accesoriu depozitare

 • Husă de lux
 • Husă de lux
 • Husă de călătorie

Lampa se înlouiește

 • Nu
 • Nu
 • Nu
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Testat şi recomandat de Beauty Experts

Laura Cosoi

Ioana Dumitrache

Absolutely Fabulous

Laura Muşuroaea

Păpuşa Rusească

Adina Vlad

Testat şi recomandat
de consumatori

Am fost atât de sceptică la început, însă este o minune unde ajunge tehnologia. Cel mai important este ca e mult mai ieftin ca la salon, mai accesibil şi mai rapid pentru femeile ocupate!
- Nico

Am câştigat un Philips Lumea SC 2004 pentru testat şi am IV luni de când îl folosesc. Deja sunt fire care nu mai îmi apar deloc. Este foarte bun şi nedureros. Îl recomand tuturor.
- BalascauAlina

Folosesc acest produs de mai bine de 3 luni şi rezultatele sunt evidente, pe mâini părul îmi creşte tot mai rar, însa epilarea la 2 săptămâni este necesară. Pe picioare rezultatele nu sunt aşa vizibile ca pe maini, doar de la genunchi în jos, la partea de sus a piciorului mai trebuie timp dar am răbdare!
- Maria27

Testează Philips Lumea 120 zile la tine acasă

 

La fel ca și tine credem în calitatea produselor noastre. De accea îți oferim garanția banilor înapoi timp de 120 zile pentru produsele Philips Lumea din promoție. 

 

Regulamentul campaniei 

 

Formular de returnare

 

promotie lumea

Ai întrebări despre produs? Descoperă cele mai frecvente întrebări  

Care este durata de viata a aparatului Philips Lumea? Se inlocuiesc lampile cu pulsatii luminoase?
Lampa aparatului Philips Lumea nu se înlocuieşte. Utilizat la intervalele recomandate de timp, aparatul poate fi folosit cel puţin 5 ani. Pentru o utilizare pe tot corpul, se consumă aproximativ 400 de pulsaţii luminoase, astfel ca cele 100 000 sau 140 000 de pulsaţii (în funcţie de modelul ales) fac ca Philips Lumea sa poata fi utilizat ani în şir.
Este Philips Lumea adecvat pentru toate tipurile de par si de piele?
Dispozitivul are cinci setări reglabile de energie luminoasă pentru 5 tonuri diferite ale pielii şi culori ale părului, astfel încât tu să te bucuri de un tratament delicat şi eficient. Cu toate acestea, tratamentul IPL nu este eficient pentru părul roşcat, alb/gri sau blond deschis. De asemenea, nu este adecvat pentru pielea foarte închisă la culoare, putând cauza rănirea acesteia prin arsuri, umflături sau decolorare.
In ce zone ale corpului pot folosi Philips Lumea?
Philips Lumea poate fi folosit în siguranţă nu doar pe mâini sau picioare, ci chiar şi în zonele sensibile ale corpului, cum ar fi axilele şi zona inghinală. Totodată, modelul SC 2008 este prevăzut cu accesorii speciale pentru tratarea cu mai mare precizie a zonelor delicate (faţă şi zona inghinală).
Trebuie sa ma rad inainte de a folosi Philips Lumea?

Da, însă doar în timpul primelor şedinţe, când este important ca lumina să ajungă la rădăcina firului de păr în mod eficient. Astfel, se evită producerea unor senzaţii neplăcute pe parcursul tratamentului.


Atentie! Părul trebuie ras, nu epilat cu ceara, crema depilatoare sau epilator, pentru a păstra intacte rădăcinile asupra cărora va acţiona lumina pulsată.

Cum descopar intensitatea luminii potrivita pentru mine?
Pentru început, foloseşte intensitatea minimă. Daca te simţi confortabil cu aceasta, poţi creşte intensitatea gradual. Cel mai bine însă, înainte de a utiliza Philips Lumea, este să verifici tabelul despre compatibilitatea tipului de piele şi de păr. Tratamentul nu trebuie să fie dureros. În cazul în care simţi disconfort puternic sau durere, micşorează intensitatea luminii.
La ce rezultate ma pot astepta dupa folosirea produsului Philips Lumea?

Philips Lumea oferă rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de piele şi păr:

- o reducere semnificativă a creşterii părului după doar două tratamente (la interval de două săptămâni)
- rezultate vizibile, dupa 4-5 tratamente


Unele fire vor părea că se încăpăţânează să apară în continuare. Acest lucru se întâmplă deoarece tratamentul se aplică în stadii diferite de creştere a firului de păr.

Cu fiecare utilizare, însă, ele vor deveni din ce în ce mai subţiri şi, într-un final, vor cădea.

Este indicat Philips Lumea in timpul verii?

Da. Poţi folosi Philips Lumea în timpul verii, având grijă:

- să începi tratamentul dupa cel puţin 48 de ore de la ultima expunere la soare
- să aştepţi minim 24 de ore după tratamentul cu Philips Lumea pentru a merge la plajă
- să foloseşti cremă cu protecţie solară 30+ şi să fereşti zonele tratate de soare

Barbatii pot folosi Philips Lumea?
Da. Philips Lumea a fost conceput special pentru femei, însă bărbaţii îl pot folosi fără probleme pe piept, picioare, braţe şi spate. Nu recomandăm folosirea Philips Lumea pentru a reduce părul facial al bărbaţilor.
Cand nu se utilizeaza?

Există o serie de situaţii în care folosirea Philips Lumea este contraindicată:

- dacă eşti însărcinată sau alăptezi

- dacă nu ai tipul de piele adecvat (verifică tabelul)
- daca suferi de boli de piele, eczeme, inflamaţii

Este tratamentul IPL sigur pentru a fi utilizat pe fata?
În general, tehnologia IPL poate fi utilizată pentru tratarea părului nedorit de pe faţă, însă necesită o setare specifică pentru a asigura nivelul corect de protecţie. Pielea feţei este mai sensibilă, fiind expusă la soare în mod constant. Modelul Philips Lumea SC 2008 este prevăzut cu un accesoriu special cu filtru UV pentru faţă, care permite tratarea sigură şi delicată a acestei zone. Verifică ce tip de piele ai pentru a putea selecta acea setare care îţi asigură tratarea delicată şi totuşi eficientă a feţei. Ţine cont de faptul că accesoriul pentru faţă trebuie să fie utilizat exclusiv pentru tratarea părului nedorit de pe obraji, buza superioară şi bărbie, nu şi a sprâncenelor.
Ma pot astepta ca rezultatele obtinute in urma unui tratament pe baza de lumina sa reziste o eternitate?
Nici tratamentele de îndepărtare a părului pe baza de lumină oferite de saloanele profesionale şi nici cele efectuate la tine acasă nu garantează un efect permanent. Din cauza ciclului normal de creştere a părului, tratamentele pe bază de lumină sunt de obicei efectuate pe parcursul unor serii de şedinţe. Firele de păr aflate în stare latentă în timpul tratamentelor anterioare s-ar putea afla acum în fază de creştere. Atât în cazul tratamentelor profesionale, cât şi în cazul celor efectuate la domiciliu, firele de păr reapar de obicei, după un anumit interval de timp, într-un număr redus sau într-o variantă mai fină. Efectuarea de şedinţe de întreţinere o dată sau de două ori pe an este adesea recomandată. Philips Lumea utilizează o intensitate mai redusă comparativ cu tratamentele profesionale, însă utilizarea cu regularitate a acestuia îţi va oferi rezultate absolut remarcabile.
Este utilizarea pe termen lung periculoasa pentru pielea mea?
Lumina Intensă Pulsată este o tehnologie care este utilizată din anul 1997 pentru îndepărtarea părului. În tot acest timp nu s-a raportat niciun efect secundar sau deteriorare ca urmare a utilizării pe termen lung. Philips Lumea a fost dezvoltat împreună cu dermatologi renumiţi şi îndeplineşte toate reglementarile de siguranţă pentru aparate utilizate la domiciliu. La fel ca pentru orice produs de îngrijire a pielii, este important să foloseşti aparatul în conformitate cu manualul de utilizare.
Care este diferenta dintre Lumina Intensa Pulsata (IPL) si tratamentul cu laser?
Tehnologia IPL emite lumină din toate lungimile de undă vizibile (ca şi un bliţ foto), în timp ce laserele emit un singur fascicul de lumină, cu o lungime de undă specifică (ca un indicator cu laser). Astfel, tehnologia IPL este mai versatilă, fiind adecvată pentru utilizarea în contextul unei game mai variate de aplicaţii faţă de tratamentul cu laser.
Pot avea incredere in Expertiza Philips?

De peste 120 de ani, ne ţinem promisiunea făcută celor care ne aleg produsele. Într-o lume în care complexitatea atinge din ce în ce mai mult fiecare aspect al vieţii de zi cu zi, noi suntem dedicaţi înţelegerii nevoilor şi aspiraţiilor oamenilor, pentru a putea livra soluţii inovatoare avansate şi uşor de folosit – care, în final, îmbunătăţesc calitatea vieţii.


Avem o istorie lungă, plină de inovaţii atât în domeniul iluminatului, cât şi în produse de îngrijire personală şi în dezvoltarea echipamentelor de îngrijire medicală, iar Philips Lumea este rezultatul a peste un deceniu de cercetări în domeniul dermatologiei.

Pentru mai multe detalii, consultă cu atenţie manualul de utilizare a produsului sau întreabă medicul dermatolog Ana Faca.

Este dureros?
În studiile clinice, niciuna dintre femei care a urmat tratamentul nu l-a clasificat ca fiind unul dureros. Printre cele mai comune simptome simţite în rândul femeilor regăsim : senzaţia de căldură, furnicături sau mâncărime, simptome care au disparut în cele mai multe cazuri în câteva minute.

Iar dacă deja ai un produs Philips

înregistrează-l pe MyPhilips și spune-ne cum ţi se pare!

★★★★