Telefoane mobile

Afișare
Grilă
Listă
Tip produs
Retele
CDMA (2G)

Este un Standard de telecomunicatii mobile 2G, care utilizeaza CDMA, o schema de acces multiplu pentru radio digital, pentru a trimite voce, date si date de semnalizare (cum ar fi un numar de telefon format) între telefoanele mobile si celule.

WCDMA (3G)

CDMA în banda larga este o tehnologie wireless de a treia generatie (3G) pentru mobil, care promite viteze de transfer de date mult mai mari pentru dispozitivele wireless mobile si portabile, decât se ofera în mod uzual pe piata.

CDMA2000 (3G)

CDMA2000 este o tehnologie wireless de a treia generatie (3G), care a evoluat de la tehnologiile CDMA 2G existente. Caracteristicile sale principale sunt ratele de transfer mai rapide, serviciile de date conectate permanent si capacitatea îmbunatatita a retelei vocale (mai multe persoane pot utiliza acelasi turn simultan).

TD-SCDMA (3G)

TD-SCDMA (diviziune a timpului divizare sincronizata a codului cu acces multiplu) este un standard de telefonie mobila pentru operatorii de retele wireless care doresc sa treaca de la o retea wireless de a doua generatie (2G) la una de a treia generatie (3G).

Caracteristici cheie
Alegeti-va stilul

Nu găseşti produsul căutat aici?

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa