1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Philips AVENT - Nesting and preparing for your baby

  Aranjamente şi pregătiri pentru bebeluşul tău

  Simţi nevoia să pregăteşti lucrurile pentru micuţul tău? Acesta este instinctul tău de grijă maternală. Dacă eşti pregătită de amenajare şi cumpărături, iată câteva indicaţii care să te ajute la început.

  Philips AVENT - Nesting and preparing for your baby

  Idei şi spaţiul ideal

  Pinterest este un loc foarte bun de stocat scheme de culori şi idei de decor. Sau dacă ai o mulţime de reviste de amenajări interioare şi pentru bebeluşi, decupează-le pentru a alcătui panouri de stare.

  Spaţii de depozitare şi mese de schimbat

  Poate că sunt mici, dar bebeluşii au nevoie de o mulţime de lucruri! Grămezi de scutece, baveţele, pături suplimentare, veste şi salopete, toate acestea trebuie să încapă undeva. Alături de sertare şi de dulăpioare, trebuie să se ţină cont şi de standuri sau de mese de înfăşat şi de leagăne sau de pătuţuri. Varietatea poate fi copleşitoare. Întreabă-ţi prietenii şi familia ce le-a trebuit lor cu adevărat pentru a-ţi face o idee despre ce va merge în camera bebeluşului tău.

  Standarde de siguranţă

  Asigură-te că citești clasificări și recenzii și informații despre articolele pe care le aduci acasă. Notează informaţiile despre returnarea produselor dacă alegi mobilă la mâna a doua sau dacă primeşti diverse articole, deoarece standardele de siguranţă se pot schimba în timp. Spre exemplu: părţile laterale căzute la pătuţurile de copii mai vechi pot reprezenta un pericol de strangulare, iar apărătoarele de pat decorative pot prezenta risc de sufocare.  

  Roagă o altă persoană să te ajute la ridicarea de greutăţi

  În perioada sarcinii, articulaţiile şi ligamentele se slăbesc pentru a te pregăti pentru naştere, ceea ce înseamnă că eşti mai predispusă la rănire - mai ales în regiunea lombară şi genunchi. Lasă-i pe alţii să ridice greutăţi şi să se întindă.

  Vopseluri non-toxice

  Cel mai bine este să eviţi răspândirea prin casă a emanaţiilor dăunătoare de la vopseluri şi coloranţi, aşadar încearcă să găseşti culori non-toxice şi fără substanţe chimice.

  Listă de cumpărături

  Te întrebi de ce altceva ai mai putea avea nevoie? Vezi lista noastră de articole de bază pentru bebeluşi chiar aici.

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Sfaturi corelate

  Beneficiile alăptării pentru sănătate

  Beneficiile alăptării pentru sănătate

  Beneficiile colectării laptelui

  Beneficiile colectării laptelui

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.