1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Realizări importante
  la vârsta de 3 luni

  Micuţul tău s-a dezvoltat rapid în ultimele câteva luni. Iată câteva informaţii despre ce se întâmplă în universul lor când ajung la pragul vârstei de 3 luni.

  Bună ziua tuturor!


  Urmează o perioadă plină de aventuri, deoarece micuţul tău începe să facă diferenţa dintre el şi restul lumii. Lumea nu mai este un amestec constant de sunete, culori şi senzaţii; totul se limpezeşte, încet, dar sigur. Este posibil ca bebeluşul să înceapă să recunoască diferenţele dintre voci, să simtă diferenţele dintre jucăriile moi şi tari sau să distingă culorile de bază.

  Găseşte-ţi vocea


  În jurul vârstei de 3 luni, mulţi bebeluşi îşi descoperă şi corzile vocale. Vor fi gânguriri de bucurie, ţipete de încântare şi începutul unei anumite experimentări a vocalelor. Îţi poţi ajuta copilul cu abilitatea sa vocală nou descoperită cântându-i sau citindu-i versuri pentru copii sau doar răspunzându-i când îi auzi gânguritul entuziasmat.

  Dezvoltă-ţi fizicul


  Când micuţul tău nu este ocupat antrenându-şi corzile vocale, este posibil să îşi etaleze unele abilităţi fizice noi. În general, bebeluşii de 3 luni nu mai au mişcările necontrolate ale unui nou-născut; îşi mişcă braţele şi picioarele şi îşi ţin capul cu mai multă încredere şi pot chiar să prindă cu fermitate o jucărie.

  Ce urmează?


  În următoarele luni, micuţul tău va învăţa despre tipare şi despre cum o acţiune poate duce la alta. De exemplu, bebeluşul tău poate decide să apuce o jucărie, să o ducă la gură şi apoi să o pună jos. Nouă ni se poate părea simplu, însă de fapt este o serie complexă de acţiuni pe care toţi copiii o învaţă până la urmă.

   

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Descarcă aplicaţia uGrow de la Philips Avent

  Fă cunoştinţă cu aplicaţia uGrow


  Înţelege ziua de ieri. Bucură-te de ziua de azi. Şi vei cunoaşte mai multe mâine.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.