1
Iluminat

Lumină plăcută ochilor

Philips LED


*Creat pentru confortul ochilor tăi. Vizitează www.philips.com/eyecomfort pentru detalii referitoare la pâlpâit, pulsaţie sau alţi parametri de confort pentru vedere, precum şi pentru mai multe detalii despre produse.

Vederea este foarte importanta

Procesam pana la 80% din ceea ce percepem prin intermediul ochilor. Celelalte simturi precum mirosul, auzul, simtul tactil sau gustul reprezinta doar 20% din modul in care percepem noi lumea. De aceea, calitatea vietii noastre depinde de cum o vedem. Si putem vedea lumea la fel de bine precum o putem ilumina. 
Stiai ca inlocuind becurile existente cu becuri LED de calitate buna te poate ajuta sa scapi de durerile de cap sau stres? LEDurile de calitate indoielnica palpaie atunci cand sunt aprinse. Chiar daca aceasta palpaire nu este vizibila ea poate genera efecte negative pentru sanatatea si confortul tau. 
Lumina de slabă calitate poate avea consecinţe serioase. Află cum becurile Philips LED pe care le poţi găsi în magazine respectă standardele de calitate cerute - cum ar fi norma de siguranţă foto-biologică  - si cum au fost testate în laborator inclusiv pentru siguranţa ochilor şi a pielii.

Infografic despre importanta confortului vizual

Un studiu la nivel global relevă necesitatea unei mai bune conştientizări în ceea ce priveşte îngrijirea ochilor şi importanţa iluminatului de calitate.

Infografic despre cea mai mare preocupare a părinţilor

Un studiu la nivel global relevă faptul că părinţii acordă o importanţă deosebită sănătăţii ochilor copiilor

Nasze żarówki testujemy w laboratorium Philips

 

 

Obecnie na rynku można znaleźć wiele ledowych źródeł światła, od niskiej jakości tanich żarówek, po bardziej wyrafinowane produkty znanych marek. Nawet jeśli różnica wydaje się niewidoczna dla oczu, oszczędzanie na jakości może mieć poważne konsekwencje. Wszystkie produkty Philips LED są testowane laboratoryjnie I zgodne z normą bezpieczeństwa fotobiologicznego.

Produse recomandate


 

Descopera SceneSwitch

3 setări ale luminii cu același bec

Ce este Philips SceneSwitch?

 
  • Spre deosebire de LED-urile standard, becurile LED Philips SceneSwitch îţi oferă ceva în plus - mai multe tipuri de lumină cu același bec, fără să fie nevoie să înlocuiești becul.
  • Becurile din această gamă funcţionează cu întrerupătorul deja existent, astfel că nu ai nevoie de un variator suplimentar, de fire sau de alte instalații.
  • Dispunând de un cip de memorie integrat, becul poate memora automat ultima setare a luminii dacă întrerupătorul este oprit timp de mai mult de 6 secunde.