Iluminat

Dă frâu liber imaginației cu Hue

Privește-ți casa într-o nouă lumină, descoperă Philips Hue, sistemul tău de iluminat wireless

Philips Hue este ușor de instalat și de utilizat. Ai nevoie de un set Philips Hue sau de un Bridge și de aplicația Philips Hue pe mobil sau tabletă. Cu acestea ești gata de început. Urmează pașii de mai jos.

Portable Led Lights

Bridge-ul este inima sistemului hue si reprezintă efectiv conexiunea între aplicaţie şi becuri. Este un dispozitiv legat la rețeaua wi-fi prin router şi poate conecta simultan până la 50 de becuri sau Prieteni Hue
 

Bridge-ul conectează, de asemenea, sistemul cu lumea exterioară. Cu ajutorul lui poţi controla luminile de la distanţă sau le poți conecta la restul rețelei, la fluxurile de ştiri sau chiar la propria căsuţă poştală electronică.

Portable Led Lights

Descoperă noua aplicaţie Philips Hue. Foloseşte aplicaţia pentru a schimba culorile, luminozitatea, funcţiile, orice. La alegere.

Controlează becurile individual sau simultan. Găseşte intensitatea şi tonul de alb potrivite pentru activitatea ta. Alege tonul perfect potrivit momentului. Sau selectează o culoare dintr-o fotografie şi recreaz-o în camera ta.

Urmează cei 4 pași de mai jos:

1. Aprinde lumina

Dacă ai un set Philips Hue, înșurubează becurile și aprinde lumina. Pentru corpurile de iluminat Philips Hue  nu trebuie decât să le bagi în priză și să le pornești.

2. Bridge

Pune Bridge-ul în priză și va porni automat. Conectează-l apoi la routerul tău WiFi folosind cablul de rețea din cutie.

3. Aplicaţia

Descarcă gratuit aplicația Philips Hue din Google Play Store sau App Store și instaleaz-o. Conectează-te la Bridge și ești gata.

4. Play!

Acum că ești conectat descoperă toate posibilitățile Philips Hue. Încearcă toate funcțiile sau downloadează și alte aplicații pentru a vedea și alte moduri în care te poți juca cu lumina.

Philips Hue Starter kit

Setul de start este format din Bridge și două sau trei becuri. Poți să downloadezi aplicația pe orice telefon mobil sau tabletă care utilizează iOS sau Android. Este tot ce ai nevoie pentru a-ți începe aventura cu Hue.

Locuințele s-au schimbat atât de mult în ultimul secol. Și atunci, de ce să folosim în continuare sisteme de iluminat bazate pe tehnologia secolului XIX? Sistemul de iluminat Philips Hue este atât de ușor de utilizat. Îl instalezi, descarci aplicația și îl pornești. Controlezi iluminatul din casa ta, chiar dacă ești acasă sau nu. În acest fel vei fi relaxat....și te vei putea simți confortabil când ești departe. Iar atunci când te vei întoarce, luminile Hue te vor întâmpina.

Videclipuri despre HUE

Extinde-ți sistemul Hue


Poți oricând să-ți extinzi sistemul Philips Hue. Odată setat poți adăuga până la 50 de becuri, corpuri de iluminat sau accesorii Philips Hue. Conectează-le la curent și adaugă-le la sistem folosind aplicația Philips Hue.

Prietenii lui Hue


Noi credem că o casă conectată arată mult mai bine cu luminile aprinse. Suntem nerăbdători să realizăm lucruri mărețe și este timpul pentru prieteni noi. Colaborăm cu branduri speciale și unice ca și noi.

Funcționează cu Apple Homekit

Folosește Siri sau conectează Philips Hue la un alt accesoriu HomeKit și controlează-ți casa inteligent.

Funcționează cu Logitech Harmony

Cu telecomenzile Logitech Harmony  și Philips Hue poți crea experiențe extraordinare în casa ta.

Funcționează cu Nest

Conectează-ţi Philips Hue cu Nest Cam, Nest Learning Thermostat şi Nest Protect. Când Nest ştie că pleci luminile Philips Hue se vor stinge încet.