Corpuri de iluminat

de exterior

Robin-wall-latern-black

O gradină cu stil

 

Cum îți imaginezi grădina ideală?

 

Citeste articolul

Robin-post-black

Lumina in gradina

 

Ne putem ascunde de lumină într-un foișor confortabil.

 

Citeste articolul

Produse recomandate

Aflaţi ce pot face sistemele de iluminat exterior

Videoclip - Trezirea la viaţă a unei grădini după lăsarea întunericului

Trezirea la viaţă a unei grădini

The Voemel family has a great garden but lacked the lighting to also enjoy it at night. See how we brought it to life.

Trezirea la viaţă a unei grădini după lăsarea întunericului

Berlin

Trezirea la viaţă a unei grădini după lăsarea întunericului

Iluminat de exterior

Primele raze calde ale soarelui de primăvară ne invită pe toţi să ieşim în grădină. Este o reacţie normală, zilele sunt mai lungi iar serile parfumate (de vară) ne îmbie pe toţi să ieşim la aer. Iluminatul de exterior bine realizat, care este şi economic, ne ajută să transformăm grădina într-un loc extraordinar pentru întâlniri şi distracţie.

 

Iluminatul de exterior” nu reuşeşte să transmită în totalitate calitatea şi eleganţa gamei de instalaţii de iluminat din colecţia Ecomoods Outdoor. Fără a mai menţiona avantajele atrăgătoare privind consumul de energie, produsele noastre pentru iluminatul de exterior sunt realizate din materiale de înaltă calitate şi durabile. Acest lucru nu înseamnă că nu luăm în considerare designul contemporan.

 

Seri de vară de neuitat cu soluţii de iluminat exterior elegante

 

Grătarele, petrecerile de grădină, picnicurile de seară etc. Datorită soluţiilor pentru iluminatul de exterior Ecomoods, grădina se transformă în locul ideal pentru întâlniri cu familia şi prietenii în serile de vară încărcate de arome. Strălucirea albă şi caldă a luminii vă permite să zăboviţi pe terasă şi să vă bucuraţi de grădină până seara târziu. Toate acestea într-o manieră ecologică.

 

Pe lângă designul frumos şi stilat, cu o structură solidă şi rezistentă la intemperii, lămpile de grădină Ecomoods sunt şi rezonabile în privinţa preţului. Cu iluminatul economic puteţi face economii de până la 80% în comparaţie cu soluţiile de iluminat tradiţionale. Gama de instalaţii de iluminat pentru exterior este variată, astfel că veţi găsi tot timpul ceva pentru fiecare tip de grădină.

O lampă lângă uşa din spate sau o lampă de plafon deasupra terasei este întotdeauna practică. Trebuie doar să mai adăugaţi câteva lumânări pentru ca terasa dumneavoastră să fie pregătită pentru o seară de vară lungă şi plăcută. Doriţi să vă puteţi bucura şi de restul grădinii după lăsarea serii? Puteţi ilumina potecile din grădină sau chiar grădina cu spoturi încastrate sau baze de lampă frumoase. Iazul şi straturile de flori vor arăta şi ele fantastic în lumina reflectoarelor.

 

Aveţi nevoie de puţină inspiraţie pentru a planifica sistemul dvs. pentru iluminatul de exterior şi al grădinii? Aruncaţi o privire peste sfaturile noastre practice pentru iluminatul grădinii.

 

Citiţi mai multe despre iluminatul de exterior cu LED

 

Iluminat de exterior