1
Produse

Obțineți efectul halogenului

Creați ambianța potrivită cu ajutorul becurilor cu halogen

 

Lumina cu halogen este recunoscută pentru strălucire și aspectul natural. Creează contraste bogate și iluminează spațiile cu o atmosferă de curățenie și strălucire, având, în același timp, capacități complete de reglare a intensității. Lămpile cu halogen Philips sunt disponibile într-o gamă variată de forme și dimensiuni, fiind concepute pentru a se potrivi unei multitudini de corpuri de iluminat și aplicații.

Beneficiile halogenului

lumină clară și vie

Lumină clară și vie

Transpune obiectele în culori autentice, viguroase
Atmosferă naturală, caldă

Atmosferă naturală, caldă

Obțineți senzația de căldură și confort cu efectul de iluminare familiar, tipic becurilor tradiționale
Intensitate complet variabilă

Intensitate complet variabilă

Ajustați luminozitatea de la nivelul maxim până la stingerea luminii

Becurile și lumânările cu halogen vor fi eliminate gradual începând din septembrie 2018

Așa cum ați aflat, poate, deja, în Uniunea Europeană a început procesul de eliminare graduală a sistemelor de iluminat ineficiente, consumatoare de energie. De ce? Ei bine, comparate, de exemplu, cu LED-urile, becurile cu halogen consumă de cinci ori mai multă energie și emit semnificativ mai multă căldură. Aceste aspecte afectează negativ mediul înconjurător.

 

Acest lucru înseamnă că becurile și lumânările cu halogen nu mai pot fi produse și nici importate pentru a fi revândute în UE. (Toate becurile și lumânările cu halogen rămase pe stoc pot continua să fie vândute și după această dată.) Însă există o alternativă foarte bună: LED-ul – cu numeroase beneficii grozave și un portofoliu extins, capabil să înlocuiască orice bec cu halogen.

 

Consultați broșura pentru a găsi înlocuitorul cu LED recomandat pentru

becurile și lumânările cu halogen.

becuri și lumânări cu halogen

Care sunt consecințele

 

Philips oferă o gamă cuprinzătoare de alternative cu LED, pentru a înlocui becurile și lămpile lumânare cu halogen pentru 230-240 V, care au fost interzise. Unele tipuri de lămpi cu halogen, cum ar fi capsulele, lămpile liniare, reflectoarele cu voltaj redus, vor fi disponibile pentru vânzare în UE în continuare.

Alternativele cu LED de la Philips care înlocuiesc becurile și lămpile lumânare cu halogen
 Produs cu halogen a cărui pătrundere pe piața UE este interzisă
faceți trecerea la LED

Faceți acum trecerea la becuri cu LED

 

Dacă vă schimbați sistemele de iluminat de la becuri și lumânări cu halogen, la becuri și lumânări cu LED, puteți economisi energie și bani, fără compromisuri la nivel de calitate a iluminării în casa dvs. LED-urile Philips arată, se simt și luminează la fel ca becurile cu halogen, fiind, în același timp, cu 80% mai eficiente energetic. Este timpul să faceți trecerea la becuri cu LED!

De ce să alegeți LED

lumină albă caldă

Lumină albă caldă

Creaţi o atmosferă caldă, confortabilă, prin iluminare cu LED
LED eficient energetic

Eficient energetic

Durată de viață mai îndelungată și cu 80% mai puțină energie consumată decât sursele tradiționale
calitatea luminii

Calitatea luminii

Bucurați-vă de lumină cu o calitate perfectă, instantanee, fără timp de încălzire
LED cu intensitate reglabilă

Intensitate luminoasă reglabilă

Creați atmosfera potrivită cu sistemele de iluminat cu intensitate reglabilă cu LED. Ușor de recunoscut după această emblemă situată pe ambalaj.

Experiența LED


Philips oferă produse cu LED înlocuitoare, eficiente energetic și economic, pentru practic toate becurile și lumânările cu halogen (cu puține excepții de nișă). Mai mult, majoritatea becurilor și lumânărilor cu LED sunt disponibile atât în versiune cu intensitate reglabilă, cât și în versiune fără intensitate reglabilă.

 

Găsiți becul cu LED înlocuitor potrivit

Experiența LED

Alegeți lumina care
este plăcută ochilor

 

Lămpile cu LED de la Philips sunt disponibile într-o gamă largă de forme și dimensiuni. Așa că este ușor să faceți trecerea la LED. Veți economisi energie, dar, mai mult decât atât, puteți alege o lumină confortabilă care să nu vă deranjeze ochii.

Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alți parametri de confort pentru ochi și detalii despre produs.