O lampă. 
Întrerupătorul dvs.
Trei setări de iluminat.

Setări de iluminat diferite cu un singur bec

Uneori este nevoie de lumină rece, alteori, ambianţa dorită este creată cu ajutorul unei lumini calde, confortabile. Cu lămpile SceneSwitch cu LED de la Philips, puteţi obţine setări de iluminat diferite folosind un singur bec clasic, de tip lumânare sau spot. Şi nu este nevoie de un variator! Optimizaţi iluminatul pentru relaxare, practicarea hobby-urilor, recreere sau muncă. Prin simpla apăsare a unui întrerupător. Şi este vorba de întrerupătorul pe care-l aveţi deja! Indiferent de lampa SceneSwitch aleasă, beneficiaţi de aceeaşi flexibilitate de a crea setări diferite de iluminat de la o singură lampă. Şi toate funcţionează cu întrerupătorul existent. Nu este nevoie de o instalaţie suplimentară.
One dinner, one LED lamp, three light settings
Experienţa SceneSwitch

Experienţa SceneSwitch


Uneori puteţi simţi nevoia de a adapta ambianţa în funcţie de activitatea dumneavoastră. Folosind un bec cu LED SceneSwitch de la Philips, puteţi trece de la lumină strălucitoare la lumină naturală sau la o strălucire caldă, confortabilă. Nu este necesar un variator sau o instalaţie suplimentară: Aveţi nevoie doar de întrerupătorul existent.

Aprindeţi lumina, creaţi ambianţa dorită

Creaţi ambianţa dorită cu ajutorul unui singur bec, folosind întrerupătorul existent. Spre deosebire de LED-urile standard, aceste becuri Philips vă pun la dispoziţie mai multe setări, fără a fi nevoie să instalaţi un variator.

Faceţi clic pe Redare pentru a afla mai multe despre gama SceneSwitch de la Philips.

Cum funcţionează

Trei setări de iluminat

 

Astfel puteţi trece de la un iluminat funcţional la lumină naturală sau la o strălucire caldă, confortabilă.

Reglarea intensităţii luminoase în 3 paşi WarmGlow

Plug-and-play simplu

 

Nu este necesar un variator sau o instalaţie suplimentară.
Funcţionează împreună cu întrerupătorul dumneavoastră de perete.

Plug-and-play simplu

Memorie automată – cip de memorie integrat

 

Lampa poate memora automat ultima setare dacă întrerupătorul este oprit timp de mai mult de 6 secunde.

Memorie automată

RESETARE - Sincronizare a mai multor lămpi

 

Dacă se folosesc mai multe lămpi şi acestea nu mai sunt sincronizate, comutaţi întrerupătorul (opriţi-l şi reporniţi-l în decurs de 1 secundă) pentru a reseta lămpile la setarea implicită din fabrică.

Resetare - Mai multe lămpi

Fără reglarea intensităţii luminoase

 

Această lampă nu este adecvată pentru utilizare cu variatoare.

Dacă este folosită împreună cu un variator, setaţi variatorul la o luminozitate de 100%.

 

Produse populare

În lumina reflectoarelor

Instrucţiuni, wiki şi tutorial

Instrucţiuni, wiki şi tutorial

Cu o gamă de posibilităţi ce pare infinită, alegerea becului potrivit poate fi o provocare. Vizionaţi tutorialele noastre despre iluminat, care vă vor ajuta să alegeţi opţiunea potrivită.  
Lumina potrivită este esenţială

Lumina potrivită este esenţială

Indiferent dacă doriţi să creaţi ambianţa potrivită, să găsiţi lumina perfectă pentru desfăşurarea unei activităţi sau să folosiţi în mod decorativ efecte de lumină strălucitoare şi să creaţi o experienţă de iluminat personalizată, Philips vă arată efectul pe care îl poate avea lumina potrivită asupra casei şi vieţii dumneavoastră şi vă ajută să alegeţi mai uşor lumina potrivită nevoilor dumneavoastră în orice moment.
Compatibilitatea variatoarelor

Compatibilitatea variatoarelor 

Folosiţi tabelul de compatibilitate pentru a găsi variatorul potrivit pentru LED-uri cu reglarea intensităţii luminoase şi becuri fluorescente compacte şi bucuraţi-vă de lumină la intensitatea dorită.