Becuri pentru
un iluminat
economic

Alegeti forma,
soclul si tehnologia dorita

Produse recomandate

Vedeţi recomandarile noastre şi alegeţi becul potrivit

Aveţi nevoie de ajutor suplimentar? Alegeţi becul potrivit

Pentru a afla mai multe despre Iluminat Philips, urmăriţi videoclipurile noastre sau faceţi clic aici
Becuri cu LED

Becuri cu LED

 

Becurile cu LED vă pot ajuta să înfrumuseţaţi orice spaţiu de locuit cu ajutorul luminii albe calde. Acest ghid vă arată cum vă pot oferi becurile cu LED posibilităţi nelimitate privind iluminatul. Datorită becurilor cu LED, puteţi face economii de până la 90% în ceea ce priveşte energia şi cheltuielile aferente.

Efecte de lumină

Efecte de lumină

 

Vedeţi cum este influenţat efectul de lumină al unui bec de învelişul interior şi cum vă puteţi folosi de acest lucru pentru a crea tipul de iluminat adecvat. Sursele de iluminat mate emit o lumină difuză. Becurile transparente generează o lumină caldă, naturală, strălucitoare.

Becuri economice

Becuri economice

 

Becurile economice, cunoscute şi sub denumirea de becuri fluorescente compacte, consumă mai puţină energie decât becurile clasice pentru a produce aceeaşi cantitate de lumină. Vedeţi cum gama noastră de becuri economice poate crea efectele de lumină potrivite şi o ambianţă adaptată la starea dumneavoastră, reducând în acelaşi timp facturile de curent electric.

 

Becuri cu halogen

Becuri cu halogen 

 

Becurile cu halogen reprezintă cea mai rapidă şi mai simplă cale de înlocuire a becurilor clasice. Vedeţi cum becurile cu halogen vă pun la dispoziţie nenumărate opţiuni de iluminat, asigurând aceiaşi calitate a luminii calde, scânteietoare a becurilor clasice.