Respiră un aer cu 99% mai puţini alergeni

Aer mai curat şi mai sănătos în casa ta, în mod natural

Philips Combi 2 în 1 – purificator și umidificator

Cu Philips Combi 2 în 1, purificator și umidificator, respiri un aer sănătos. Sistemul de filtrare profesionist VitaShield IPS filtrează aerul, iar umidificatorul cu tehnologie NanoCloud îl aduce la un nivel de umiditate optim.
Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 1.884,68 LEI
video
Mihaela Oros

Află cât de importantă este calitatea aerului pentru sănătate

de la dr. Mihaela Oros, medic specialist în pediatrie şi pneumologie pediatrică

“Un factor care influențează calitatea somnului cât și activitatea noastră din timpul zilei este calitatea aerului. Însa nu doar poluarea (“outdoor air pollution”) este periculoasă. Există în prezent suficiente informații care subliniază și atrag atenția asupra calității aerului din încăperi (“indoor air pollution”). Potrivit Enviromental Protection Agency nivelul de poluare a aerului de interior poate fi de 2 ori până la de 5 ori mai mare decât poluarea aerului din exterior. De multe ori interpretăm greșit semnele poluării din încăperi întrucât în mod obișnuit nu vedem particulele dăunătoare pe care le inhalăm.

 

Un comunicat recent în luna martie 2017 de la World Sleep Foundation subliniază impactul diferiților alergeni nu doar pe parcursul zilei ci și in timpul nopții, afectând calitatea somnului. Congestia nazală sau secrețiile nazale, tusea, strănutul afectează somnul iar medicația antialergică de asemenea poate scădea calitatea somnului. O modalitate de a diminua impactul acestor alergeni este o bună ventilație a aerului in casă.

 

Conform datelor publicate anul trecut pentru țară noastră, 1 din 10 copii din România este la risc pentru apariția tulburărilor de respirație În timpul somnului acestea putând determină probleme comportamentale, creștere întârziată, dificultăți de învățare și concentrare la școală, scăderea imunității.”

Ce este poluarea interioară și cum ne afectează?

Care sunt semnele care ne arată că nu avem o calitate adecvată a aerului din interior?

Ce afecțiuni medicale pot provoca alergenii?

Cum sunt afectaţi copiii de poluarea interioară?

Cum este afectat somnul copiilor de calitatea aerului din casă?

Aplicaţia Philips Air

Poate fi utilizat de către persoanele cu alergii, testat pentru calitate de ECARF

Testat clinic de ECARF


În urma testului clinic realizat de ECARF, una dintre cele mai bune organizaţii din lume în materie de studiul alergenilor, s-a descoperit că persoanele care suferă de alergii declanşate de polen şi folosesc purificatorul de aer Philips resimt semnificativ mai puţine simptome ale alergiei la polen, cum ar fi strănutat, ochi lăcrimaţi, ochi roşii, nas iritat, piele iritată şi rinoree.
* După 90 de minute de expunere folosind umidificatoare de aer Philips, comparativ cu expunere fără filtru - Testat clinic de ECARF

Respiră un aer curat, cu 99% mai puține bacterii


Tehnologia NanoCloud din umidificatoarele noastre foloseşte un proces de evaporare natural în doar 3 etape:

 

Etapa 1: primul filtru absorbant captează particulele mari, cum ar fi părul oamenilor/animalelor şi praful.

Etapa 2: sistemul de evaporare avansat umidifică aerul adăugând molecule de apă fără bacterii sau calcar.

Etapa 3: aerul umidificat și curățat este eliberat din umidificator la o viteză constantă, oferind un aer umed, sănătos şi confortabil, fără a forma ceaţă sau pete albe în casa ta.

combi

Filtrează alergeni, particule dăunătoare, mirosuri, VOC şi bacterii și scapă de aerul uscat


Philips Combi 2 în 1 vine în ajutor celor care suferă de alergii, reacţii alergice la polen sau alte dificultăţi respiratori, filtrând aerul de poluanți, umidificându-l și purificându-l.

Găsește filtrele potrivite

fitil

 

Filtru cu fitil de umidificare pentru umidificatorul de aer

Filtrul cu fitil al umidificatorului Philips oferă o absorbţie suficientă a apei şi o evaporare eficientă.

Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 75,21 LEI
Filtru HEPA

 

Filtru HEPA pentru particule fine

Filtrul nostru NanoProtect HEPA a îndepărtat 99,97% dintre particulele poluante din aerul din casa ta (praf fin, bacterii, virusuri şi alergeni de până la 20 de nanometri).

Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 351,28 LEI

Descoperă restul gamei de produse de îngrijire a aerului

Purificator Philips

Purificatoare de aer

 

Purificatoarele de aer Philips îndepărtează polenul, aerul lăsat de animalele de companie, bacteriile şi multe altele. Află mai multe!

Umidificator Philips

Umidificatoare de aer

 

Aerul uscat din casa ta îţi irită pielea, nasul şi gâtul? Adaugă umiditate, în mod igienic şi natural, cu umidificatoarele Philips NanoCloud. Află mai multe!