Aperitive & gustări
Rețetă supă de migdale cu ciuperci cèpe

Rețetă supă de migdale cu ciuperci cèpe

Bogată şi delicioasă

Porţii 4
Durată de gătire 45 m

Ingrediente
  • 100 g migdale, decojite
  • 4 linguri de ulei
  • 1 ceapă, tocată fin
  • 1 căţel de usturoi, tocat fin
  • 2 felii de pâine albă învechită, fărâmiţată
  • 750 ml supă de pui (dintr-un cub)
  • 250 ml vin alb
  • 200 g ciuperci cèpe, feliate
  • 2 linguri de frunze de pătrunjel, tocate fin
  • piper negru, proaspăt măcinat
Află mai multe
Aperitive & gustări
Rețetă supă de morcovi şi coriandru

Rețetă supă de morcovi şi coriandru

Bogată şi fină cu o tentă de dulceaţă

Află mai multe
Aperitive & gustări
Rețetă supă cremă de praz

Rețetă supă cremă de praz

Supă cremă de praz

Află mai multe
Aperitive & gustări
Rețetă focaccia cu roşii şi rozmarin

Rețetă focaccia cu roşii şi rozmarin

Aroma reconfortantă a pâinii de casă

Află mai multe
Aperitive & gustări
Rețetă trigoane cu feta