1
Premium Service

  saeco logo

  ÎNREGISTREAZĂ-ȚI ESPRESSORUL

  și beneficiezi de serviciul gratuit Premium Service

  Gold Service

  Gama Xelsis

  Pachetul Gold este oferit gamei Xelsis și îți oferă următoarele beneficii: 

  pasul1

  ASISTENȚĂ PERSONALĂ, LA TINE ACASĂ

  la instalarea și montarea espressorului Saeco Xelsis
  pasul2

  CADOU DE BUN-VENIT KIT DE ÎNTREȚINERE MODEL CA670/10 

  pentru înregistrarea espressoarelor gama Xelsis în MySaeco
  pasul3

  SESIUNE GRATUITĂ DE ÎNTREȚINERE

  a aparatului cu toate consumabilele necesare, la tine acasă.*
  pasul4

  ASISTENȚĂ ȘI SERVICE

  pentru orice erori sau defecțiuni apărute, precum și înlocuirea aparatului pe durata service-ului.
  pasul5

  SERVICE LA UȘA TA

  - trimiți produsul la service și îl primești înapoi prin curier, gratuit.
  gama xelsis
  bullet point
  Prepari 15 specialități de cafea
  bullet point
  Personalizează fiecare cafea cu ajutorul ecranului cu touchscreen Coffee Equalizer™
  bullet point
  HygieSteam: sistem de curățare cu abur
  bullet point
  Râșniță 100% ceramică patentată Saeco
  *Serviciul este disponibil in orașele: București, Arad, Timișoara, Cluj, Sibiu, Brașov, Iași, Constanța, Brăila, Galați. Consumatorii care au domiciliul în alte localități față de cele menționate mai sus, vor putea trimite produsul prin curier pentru a beneficia gratuit de sesiunea de întreținere a aparatului, cu consumabilele necesare.  Costul curierului pentru ridicare și returnare va fi suportat de către Philips România.

  CUM BENEFICIEZI DE

  Premium Service?

   

  Tot ceea ce trebuie să faci pentru a beneficia de Premium Service și pachetele promoționale Gold, Silver sau Bronze, este să te alături clubului exclusivist Saeco prin înregistrarea produsului achiziționat în perioada 27.03.2017 – 31.12.2019 în MySaeco.

   

  Odată înregistrat produsul, noi te vom contacta pentru a-ți oferi asistența personalizată.

  saeco spot tv

    DE CE SĂ ALEGI

  de ce sa alegi espressoare Saeco

  Ecran touchscreen

  Coffee Equalizer™

   

  De la un ristretto puternic la un latte perfect – creează-ți cafeaua preferată cu ajutorul sistemului Coffee Equalizer. Selectează una dintre cele 15 băuturi disponibile și reglează tăria, temperatura, gustul cafelei și chiar nivelul spumei de lapte.

  rasnita ceramica saeco

  RÂȘNIȚĂ CERAMICĂ

   

  Secretul cafelei perfecte la tine acasă este dat de râșnița 100% ceramică cu diferite setări de măcinare a espressoarelor automate Saeco. În comparație cu alte râșnite din metal, cea ceramică îți garantează că nu vei avea surpriza unei cafele cu gust de ars niciodată!

   

  În plus aceasta este de 61% mai rezistentă ca metalul asigurându-i o performanță îndelungată, iar lamele acesteia rămân ascuțite timp de 8 ani.

   

  Astfel tu te poți bucura de gustul adevărat și aromat al boabelor de cafea proaspăt măcinate la fiecare ceașcă de cafea. 

   

  LatteDuo

  LATTEDUO - DOUĂ CEȘTI ÎN ACELAȘI TIMP

   

  Împarte gustul cafelei preferate! Acum poți prepara aceeași specialitate de cafea în două cești, chiar și cappuccino și latte macchiato.

   

  filtru aquaclean

  FILTRU AQUACLEAN

   

  Cu filtrul de apă AquaClean scapi de grija decalcifierii espressorului timp de până la 5000 de ceşti*.

   

  Acesta purifică apa de calcar grație filtrului cu 3 straturi și alte reziduri și garantează apă pură de fiecare dată astfel tu prepari cafele mai gustoase.

   

  *Pe baza unor ceşti de 0,1 litri şi după 8 înlocuiri de filtre, aşa cum se indică pe aparat

   

  AI ÎNTREBĂRI ?

  Descoperă mai jos cele mai frecvente întrebări.

  Cum beneficiez de Premium Service?

  Pentru a beneficia de beneficiile programului Premium Service trebuie să îți înregistrezi espressorul în termen de maximum 2 luni de la achiziționare în clubul MySaeco. Odată înregistrat produsul, noi te vom contacta pentru a-ți oferi asistența personalizată și trimite cadoul. 

   

  Cum pot intra in Clubul MySaeco?
  Este foarte ușor să intri în comunitatea exclusivistă Saeco Social Club! Trebuie doar să îți creezi un cont aici și să îți înregistrezi espressorul Saeco.
  Mi-am înregistrat produsul însă nu am primit cadoul de bun-venit. Ce fac?
  În primul rând trebuie să te asiguri că ți-ai completat adresa de livrare în contul MySaeco. Dacă adresa este completată corect și complet și totuși tu nu ai primit cadoul în 10 zile de la data înregistrării produsului/completării adresei, atunci te rugăm să ne contactezi la nr. de telefon - 031 6300043
  Cum întreținem un espressor de cafea?

  Întreţinerea corectă a espressorului SAECO este esenţială pentru a beneficia de cafea cu gust excelent şi de performanţe îndelungate ale aparatului. Află tot ce trebuie să ştii de aici.

   

  Care este diferența dintre un espressor automat și unul manual?
  Principala diferență între un espressor manual și unul automat stă în sistemul de spumare a laptelui. Espressoarele manuale sunt prevăzute cu sistemul classic de spumare manual Panarello, pe când espressoarele automate sunt prevăzute cu un sistem de spumare automat - Latte Perfetto. 
  Câte tipuri de cafea există?

  Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din lume, puțini știu însă că există mai multe specii de arbori de cafea, ce produc peste 25 de tipuri de cafele. Cele mai populare sunt cafeaua Arabica și Robusta. 

  Arabica se deosebește prin aroma intensă, în timp ce Robusta conține mai multă cofeină.

  De ce să alegem un espressor în locul unui filtru de cafea?
  Espressoarele oferă o variatete de băuturi de cafea, spre deosebire de filtrele de cafea. Cu un espressor automat poți prepara de la espresso, espresso lungo, ristretto, până la cappuccino sau latte macchiato, totul cu o simplă apăsare de buton, iar personalizarea băuturii este posibilă (tărie, lungime și temperatura de preparare).