1
Performer Ultimate

Scoate la iveală praful şi murdăria bine ascunse

pentru o curăţenie perfectă

Performer Ultimate

Aspirator cu sac cu LED

Performer Ultimate FC8955/09

Capul de aspirare unic TriActive LED scoate la iveală chiar și particulele fine de praf bine ascuns, pe care îl aspiră eficient dintr-o singură mișcare!
Filtrul antialergic filtrează eficient 99.9% dintre alergenii din casă, pentru un cămin cu adevarat curat și sănătos.
Ușor de folosit, cu butoane de start și control amplasate la îndemână, pe mânerul aspiratorului.   

Vezi cum funcţionează

Vezi cum functioneaza

Cap de aspirare TriActive LED

 

Aspiră praful și firimiturile dintr-o singură mișcare. Grație structurii sale unice din cauciuc, capul de aspirare TriActive fără perie împiedică încâlcirea prafului sau firelor de păr iar luminile cu LED încorporate dezvăluie praful fin și ascuns pentru rezultate de curățare în profunzime.

Filtru HEPA antialergic

 

Special conceput pentru a asigura un nivel ridicat de igienă, aspiratorul Performer Ultimate are sigiliul de calitate Ecarf, care certifică faptul că este 100% potrivit pentru persoanele care suferă de alergii. Filtrul HEPA antialergic captează peste 99.95% din praful fin care se depune în casă, inclusiv polen sau acarieni, care pot duce la reacţii alergice, sau astm.

Tehnologie Airflow Max

 

Mulţumită tehnologiei Airflow Max, puterea maximă de aspirare a prafului este menţinută pentru o perioadă mai îndelungată de timp, chiar și după ce sacul de praf este 100% plin. 

Alte caracteristici Performer Ultimate

Oprire si pornire automata

Oprire/pornire automată

 

Aspiratorul Performer Ultimate economisește energie electrică, oprindu-se automat atunci când nu detectează nicio mișcare a capului de aspirare și repornind de îndată ce te întorci la treabă.

Telecomanda

Telecomandă la îndemâna ta

 

Cu ajutorul telecomenzii, poți comuta cu ușurință între setări astfel încât acestea să fie potrivite pentru locul și tipul de pardoseală pe care aspiri. Un alt avantaj este faptul ca nu trebuie să te întorci la aspirator de fiecare dată când dorești să schimbi setările.

Afisaj digital

Afișaj digital intuitiv

 

Afișajul digital îți arată constant setările aspiratorului, pentru a te asigura că obții tot timpul cea mai bună performanță de aspirare.  

Accesorii

CarpetClean

Cap de aspirare CarpetClean

 

Mulțumită structurii sale unice din cauciuc, capul de aspirare CarpetClean fără perie integrată este ideal pentru suprafețe moi și te ajută să aspiri pe orice tip de covor, fără riscul blocării părului sau scamelor în perie.

Accesorii integrate

Accesorii integrate

 

Pentru ușurința utilizării și pentru a avea totul la îndemână, accesoriile aspiratorului Philips Performer Ultimate sunt depozitate inteligent în carcasă. Printre acestea se numără un cap de aspirare îngust pentru a ajunge în locuri greu accesibile și un cap de aspirare pentru tapițerii.

Descoperă aspiratorul cu sac Philips Performer Ultimate