1
Iluminat auto

O acţiune minoră
Un efect major

Smallest actions

Cele mai mici acţiuni au cel mai mare impact

 

Cele mai multe dintre acţiunile minore pe care le realizăm pentru maşina noastră reprezintă o practică obişnuită. Acestea au un impact major asupra vieţii noastre şi asupra vieţilor celorlalte persoane, chiar dacă ne dăm sau nu seama. Simţul practic ar trebui de asemenea să te determine să schimbi farurile în pereche pentru vizibilitate, siguranţă şi îngrijire.

car_lamp_indicator

Schimbă în pereche:
Găseşte lămpile potrivite

 

Deoarece lumina maşinii tale trebuie să strălucească pentru cea mai mare siguranţă şi strălucire cu putinţă, trebuie să ai grijă deosebită în alegerea becurilor pentru faruri. Avem o gamă extinsă de tipuri de becuri cu xenon şi halogen, care sunt concepute să-ţi ofere calitate, performanţă şi stil supreme în toate condiţiile de condus. De asemenea, acestea sunt disponibile în pachete duble, pentru a fi mai uşor şi mai ieftin să schimbi ambele părţi în acelaşi timp. Îndepărtează-te de întuneric, montând echipamentul nostru original (OE) de becuri pentru faruri de calitate.

Chip icon
Car country side

Siguranţă vizibilă

 

Lămpile noastre oferă mai multă lumină, durează mai mult şi livrează o performanţă mai constantă decât oricând, oferindu-ţi o experienţă mai sigură de condus. Siguranţa reprezintă esenţa mărcii noastre şi inspiraţia pentru siguranţa vizibilă. Prin producerea de iluminare de înaltă calitate, suntem de părere că îmbunătăţim siguranţa pe şosea. Schimbarea în pereche asigură cel mai bun rezultat pentru iluminarea maşinii tale.