1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Iluminat auto

  O acţiune minoră
  Un efect major

  Smallest actions

  Cele mai mici acţiuni au cel mai mare impact

   

  Cele mai multe dintre acţiunile minore pe care le realizăm pentru maşina noastră reprezintă o practică obişnuită. Acestea au un impact major asupra vieţii noastre şi asupra vieţilor celorlalte persoane, chiar dacă ne dăm sau nu seama. Simţul practic ar trebui de asemenea să te determine să schimbi farurile în pereche pentru vizibilitate, siguranţă şi îngrijire.

  car_lamp_indicator

  Schimbă în pereche:
  Găseşte lămpile potrivite

   

  Deoarece lumina maşinii tale trebuie să strălucească pentru cea mai mare siguranţă şi strălucire cu putinţă, trebuie să ai grijă deosebită în alegerea becurilor pentru faruri. Avem o gamă extinsă de tipuri de becuri cu xenon şi halogen, care sunt concepute să-ţi ofere calitate, performanţă şi stil supreme în toate condiţiile de condus. De asemenea, acestea sunt disponibile în pachete duble, pentru a fi mai uşor şi mai ieftin să schimbi ambele părţi în acelaşi timp. Îndepărtează-te de întuneric, montând echipamentul nostru original (OE) de becuri pentru faruri de calitate.

  Chip icon
  Car country side

  Siguranţă vizibilă

   

  Lămpile noastre oferă mai multă lumină, durează mai mult şi livrează o performanţă mai constantă decât oricând, oferindu-ţi o experienţă mai sigură de condus. Siguranţa reprezintă esenţa mărcii noastre şi inspiraţia pentru siguranţa vizibilă. Prin producerea de iluminare de înaltă calitate, suntem de părere că îmbunătăţim siguranţa pe şosea. Schimbarea în pereche asigură cel mai bun rezultat pentru iluminarea maşinii tale.

  Descoperă mai multe

  Asistenţă auto

  Asistenţă auto

  Ai nevoie de faruri Philips de schimb pentru maşina ta?
  De unde pot fi achiziţionate

  De unde pot fi achiziţionate

  Cumpără produse auto de la Philips din magazinele online sau dintr-un magazin din apropierea ta
  Articole în domeniul auto

  Articole în domeniul auto

  Află mai multe despre tehnologia de iluminare auto, inovaţiile şi soluţiile Philips citind articolele noastre