0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Cum ştiu când trebuie să schimb tetina Natural Response?

  Publicat pe 7 februarie 2023
  Cea mai bună metodă atunci când decizi să schimbi tetina este să fii atentă la indiciile transmise de bebeluşul tău. Tetina Natural Response este disponibilă cu debite de la 1 la 6. Bebeluşii care sug cu entuziasm au de obicei nevoie de un debit mai scăzut al tetinei, deoarece este probabil să sugă cu putere, ceea ce duce la un debit mai mare al laptelui. Debitul de tetină 6 este mai potrivit pentru lichide mai groase sau pentru bebeluşi care preferă un debit rapid.

  Pe de altă parte, bebeluşii care sug mai lent şi constant vor prefera un debit mai mic al tetinei, deoarece tind să dorească un debit mai mic de lapte.
  Atât timp cât bebeluşul este calm şi se simte confortabil în timpul hrănirii, schimbarea tetinei nu este necesară. Nu este necesar să măreşti gradul tetinei în funcţie de vârstă. Indiciile date de nou-născut sunt cel mai bun mod de a-ţi da seama când este gata pentru un debit mai mare al tetinei.

  Din motive de igienă, înlocuieşte tetinele la fiecare 3 luni. Verifică-le bine înainte de fiecare utilizare. Trage tetina în mai multe direcţii pentru a verifica dacă există deteriorări. Dacă există deteriorări sau pete, nu folosi tetina şi arunc-o.
  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.