0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Ce tetină Philips Avent Natural Response se potriveşte cel mai bine bebeluşului meu?

  Publicat pe 7 februarie 2023
  Când sunt hrăniţi cu biberonul, nou-născuţii tind să urmeze tiparul valabil în cazul alăptării la sân. Deşi vârsta poate fi un element după care te poţi ghida, îţi recomandăm să urmăreşti indiciile transmise de bebeluş pentru a identifica cel mai bun debit al tetinei. Poate fi nevoie de câteva încercări pentru ca bebeluşul să se adapteze de la o tetină tradiţională la o tetină Natural Response.
   
  Poţi începe acomodarea cu tetina care este furnizată cu biberonul. Dacă bebeluşul nu se obişnuieşte după câteva încercări de hrănire, îţi recomandăm să treci la o tetină cu alt debit. Dacă bebeluşul suge cu dificultate sau se joacă cu tetina, este posibil să fie necesar un debit mai mare. Dacă observi că laptele se scurge din gura bebeluşului sau că acesta suge cu înghiţituri mari, este posibil fie nevoie de un debit mai mic.

  Tetina Natural Response este disponibilă în variante de debit de la 1 la 6. Debitul de tetină 6 este mai potrivit pentru lichide mai groase sau bebeluşi care preferă un debit rapid.
   
  Să presupunem că ai utilizat anterior o tetină din gama Natural iniţială. În acest caz, este posibil ca nou-născutul să aibă nevoie de un debit mai mare la tetina Natural Response, deoarece este obişnuit să obţină mai mult lapte cu mai puţin efort.
  Play Pause
  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.