1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Pompa de sân manuală Philips Avent are o sucţiune prea puternică

  Dacă sucţiunea pompei de sân Philips Avent nu este potrivită pentru nevoile tale, poate exista o soluţie simplă. Foloseşte sfaturile şi sugestiile noastre uşoare.
   

  Sfaturi şi trucuri pentru reducerea sucţiunii:

  • Asigură-te că foloseşti numai piese care aparţin acestui tip de pompă – nu amesteca piesele cu piese de la alte pompe de sân Philips. Chiar dacă arată foarte asemănător, acestea nu sunt toate la fel şi amestecarea lor poate face ca pompa să nu funcţioneze aşa cum a fost proiectată.
  • Asigură-te că ai asamblat pompa de sân cu perna moale, adaptivă. Dacă nu foloseşti perna, sucţiunea poate fi prea mare.
  • Dacă este prima dată când foloseşti o pompă de sân, nivelul de sucţiune ţi se poate părea prea ridicat la început. Practica poate ajuta.
  • Încearcă să apeşi mânerul doar până la jumătate atunci când îţi colectezi laptele. Nu este necesar să împingi mânerul complet în jos pentru a obţine sucţiune. Poţi regla sucţiunea generată de pompă apăsând mânerul mai mult sau mai puţin, ceea ce îţi oferă control deplin asupra nivelului de sucţiune care funcţionează cel mai bine pentru tine. Dacă mai ai probleme la utilizarea pompei de sân, contactează un specialist în lactaţie.

  Informaţiile de pe această pagină se aplică următoarelor modele: SCF430/10 , SCF430/13 , SCF430/16 .

  Înregistrează-ţi produsul
  Înregistrează-ţi produsul

  Fii la curent cu acoperirea garanţiei produsului

  Califică-te pentru cashback, cadouri şi oferte speciale

  Obţine acces uşor la asistenţă pentru produse

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.