0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Cum depozitez laptele colectat cu pompa de sân Philips Avent?

  Publicat pe 26 March 2024
  Dacă te întrebi care este cea mai bună modalitate de a-ţi depozita preţiosul lapte matern după colectare, citeşte informaţiile de mai jos.
   

  Instrucţiuni pentru păstrarea laptelui matern.

  1. Pentru a depozita laptele matern: închide biberonul cu discul de etanşare şi inelul filetat.
  2. Pentru a pregăti biberonul pentru hrănirea bebeluşului: pune o tetină pe inelul filetat şi înşurubează inelul filetat asamblat pe biberon. Pune capacul biberonului pe tetină.
  3. Dezasamblează şi curăţă toate piesele care au intrat în contact cu laptele matern cât mai curând posibil după pompare.

  Notă: Pentru utilizarea în siguranţă a biberoanelor, citeşte manualul de utilizare (furnizat separat).
  Avertisment: Refrigerează sau congelează imediat laptele colectat, etichetează-l cu data şi ora sau păstrează-l la o temperatură a camerei de până la 25 °C (77 °F) timp de maximum 4 ore înainte de a hrăni bebeluşul.

  Instrucţiuni pentru depozitarea laptelui matern:
  1. Notează data pe recipientul de păstrare. Include şi numele copilului dacă dai laptele unui îngrijitor.
  2. Mişcă uşor circular recipientul pentru a amesteca partea grasă a laptelui matern, astfel încât să se omogenizeze cu restul laptelui. Nu agita laptele. Aceasta poate face ca o parte din componentele valoroase ale laptelui să se descompună.
  3. Dacă este posibil, refrigerează sau răceşte laptele imediat după ce este colectat. Îl poţi pune în frigider, într-un răcitor sau într-o geantă frigorifică sau îl poţi congela în loturi mici (60-120 ml/2-4 uncii) pentru mesele viitoare.
  4. Laptele colectat poate fi ţinut la temperatura camerei fără a-şi pierde proprietăţile timp de până la 4 ore după pompare. Mai jos vei găsi indicaţii pentru depozitarea laptelui matern.

  Informaţiile de pe această pagină se aplică următoarelor modele: SCF430/10 , SCF430/13 , SCF430/16 .

  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.