1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Cum folosesc Philips Premium Airfryer XXL?

  Dacă ai unul dintre modelele Philips Airfryer XXL (Philips Avance Airfryer XXL sau Philips Viva Airfryer XXL), urmează instrucţiunile simple pas cu pas şi urmăreşte videoclipurile de mai jos pentru a afla cum să utilizezi Philips Airfryer XXL.

  Cum se utilizează Philips Avance Airfryer XXL (afişaj digital)

  Urmează instrucţiunile sau urmăreşte videoclipul de mai jos pentru a afla cum să începi procesul de preparare şi să foloseşti funcţia de păstrare la cald cu Airfryer:

  Începerea procesului de preparare: 

  1. Introdu ştecherul aparatului Philips Airfryer în priză

  2. Apasă butonul de pornire/oprire

  3. Pentru a modifica presetarea, roteşte butonul QuickControl (aflat în partea din faţă a aparatului) la setarea dorită. Pentru a confirma presetarea selectată sau funcţia manuală, apasă butonul QuickControl. Indicatorul pentru durata de preparare se aprinde intermitent pe ecran.

  4. Pentru a modifica timpul de preparare, roteşte butonul QuickControl de pe Airfryer la setarea dorită. Pentru a confirma timpul de gătire selectat, apasă butonul QuickControl. Selectează timpul conform tabelului de presetări din cartea de bucate sau din manualul de utilizare, pe care le poţi găsi în secţiunea „Manuale şi documentaţie” de pe pagina de asistenţă.

  Notă: Dacă alegi presetarea manuală, poţi selecta mai întâi temperatura.

  5. Aparatul începe să gătească după confirmarea timpului de preparare.

  Utilizarea funcţiei de păstrare la cald:

  Modul de păstrare la cald este conceput pentru a menţine preparatul cald imediat după gătirea acestuia în Airfryer. Deoarece nu se utilizează o temperatură ridicată, această funcţie nu este destinată reîncălzirii.

  În modul de păstrare la cald, ventilatorul şi elementul de încălzire din interiorul aparatului pornesc din timp în timp. Aceasta va menţine alimentele calde timp de 30 minute după încheierea timpului de preparare.

  De asemenea, poţi urmări videoclipul de mai jos:
  Play Pause

  Cum se utilizează Philips Viva Airfryer XXL (afişaj analogic)

  Urmează instrucţiunile sau urmăreşte videoclipul de mai jos pentru a afla cum să începi procesul de preparare cu Airfryer:

  Începerea procesului de preparare:

  Pentru a începe procesul de preparare, setează temperatura cu butonul de control al temperaturii (aflat în partea de sus a aparatului Airfryer), apoi roteşte în sens orar butonul cronometrului (aflat în partea din faţă).

  Setarea unei durate de preparare de sub 10 minute:

  Dacă ai nevoie de un timp de preparare mai mic de 10 minute, trebuie mai întâi să setezi cronometrul Philips Airfryer la mai mult de 10 minute (de ex., 15 minute) şi apoi să îl roteşti în sens antiorar la timpul de preparare dorit, de ex., 6 minute. În caz contrar, ceasul nu va fi activat corect şi procesul de preparare nu poate începe.


  Oprirea procesului de preparare:

  Dacă doreşti să opreşti procesul de preparare înainte ca timpul de preparare să se încheie, roteşte butonul cronometrului (aflat în partea din faţă a aparatului Airfryer) în sens antiorar la zero. Apoi, procesul de preparare se va opri.

  De asemenea, poţi urmări aceşti paşi în videoclipul de mai jos:
  Play Pause

  Informaţiile de pe această pagină se aplică următoarelor modele: HD9867/90 , HD9650/90 .

  Înregistrează-ţi produsul
  Înregistrează-ţi produsul

  Fii la curent cu acoperirea garanţiei produsului

  Califică-te pentru cashback, cadouri şi oferte speciale

  Obţine acces uşor la asistenţă pentru produse

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.