• Din cauza unui upgrade al sistemului IT, timpii noștri de expediere standard vor fi prelungiți. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Cum să prepar optim alimentele în Philips Airfryer?

  Dacă vrei să afli cum să prepari optim alimentele în Philips Airfryer, te putem ajuta. Urmează aceste sfaturi şi sugestii.

  Setează timpul potrivit de preparare

  Duratele medii de preparare a unor ingrediente populare pot fi găsite în tabelul de alimente din manualul de utilizare, care poate fi descărcat de pe pagina de asistenţă Philips Airfryer.

  Setările menţionate sunt doar indicaţii. Aceste setări pot fi adaptate în funcţie de provenienţa, dimensiunea şi forma ingredientelor:

  • Cantităţile mai mici de ingrediente necesită un timp de preparare puţin mai scurt
  • Cantităţile mai mari de ingrediente necesită un timp de preparare puţin mai mare
  • Aluatul preparat în casă necesită un timp mai mare de preparare decât aluatul gata preparat
  • Dacă pregăteşti semipreparate: verifică temperatura cuptorului pe ambalaj, redu-o cu 20 de grade Celsius şi începe cu jumătate din timpul de preparare. Verifică din când în când preparatul pentru a te asigura că nu se rumeneşte prea repede.

  Prepararea de gustări mari, carne sau alimente fragile

  Atunci când prepari gustări mari, carne sau alimente fragile în Philips Airfryer, pune un strat la baza coşului. Asigură-te că baza coşului nu este complet acoperită, aşa încât aerul fierbinte să poate să poată circula în jurul ingredientelor.

  Prepararea de prăjituri, tarte, brioşe sau pâine

  Nu umple tăvile sau vasele de copt mai mult de jumătate, deoarece aluatul va creşte în timpul prăjirii cu aer fierbinte. Dacă ai pus prea mult aluat în tava sau vasul de copt, aluatul care creşte poate atinge elementul de încălzire şi partea de sus se poate arde. Nu aşeza niciodată vasul de copt direct în tavă, deoarece acest lucru elimină fluxul de aer în tavă şi numai partea superioară a alimentelor se va încălzi. Aşază întotdeauna vasul de copt în coş.

  Sugestie: Poţi găsi mai multe informaţii şi sugestii de reţete care pot fi preparate în Airfryer şi în aplicaţia Airfryer.

  Înregistrează-ţi produsul
  Înregistrează-ţi produsul

  Fii la curent cu acoperirea garanţiei produsului

  Califică-te pentru cashback, cadouri şi oferte speciale

  Obţine acces uşor la asistenţă pentru produse