1
Produse

Avent Aplicaţia uGrow pentru bebeluşi sănătoşi

Android şi iOS SCD888/26

Întrebări frecvente

Datele bebeluşului sunt stocate în siguranţă în aplicaţia Avent uGrow?

Când vine vorba de confidenţialitatea datelor şi siguranţa celui mic, nu poţi fi niciodată suficient de precaut. Echipa uGrow tratează cu seriozitate confidenţialitatea ta şi a bebeluşului tău.

O varietate de tehnologii de securitate

De aceea, utilizăm o varietate de tehnologii şi cele mai bune practici de securitate pentru a proteja datele împotriva pierderii, a utilizării necorespunzătoare sau a accesului neautorizat.

De exemplu, folosim comenzi de acces, firewalluri şi servere securizate. De asemenea, criptăm anumite tipuri de date, precum informaţiile financiare şi alte date importante.

O notă specială pentru părinţi:

Deşi aplicaţia uGrow nu este destinată copiilor cu vârsta sub 16 ani, respectăm legile atunci când este necesară permisiunea părinţilor sau a tutorelui legal pentru colectarea, utilizarea sau divulgarea informaţiilor personale ale copiilor.

Dacă un părinte sau tutore legal află că propriul copil cu vârsta sub 16 ani ne-a furnizat datele sale personale, te rugăm să ne contactezi la adresa privacy@philips.com. La cerere, putem şterge definitiv datele din fişierele noastre.

Informaţiile de pe această pagină se aplică următoarelor modele: SCD888/26 .