1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Televizoare

   Televizoare OLED Philips

   Televizoare OLED Philips

   Realism incontestabil

   Preferatul nostru

   Îţi prezentăm televizorul OLED 805

   Performanţă sofisticată. Design minimalist.

    
   • Motor Philips P5 cu AI. Întotdeauna o imagine realistă
   • Magia Ambilight
   • Control vocal. Asistent Google. Funcţionează cu Alexa
   • Telecomandă cu piele Muirhead pe partea din spate şi taste iluminate
   Ce este televizorul OLED

   Diferenţa Philips OLED


   Beneficiază de avantajele OLED, precum nuanţele de negru mai intense şi unghiul de vizionare mai larg. La acestea se adaugă motorul de imagine Philips P5 cu AI, oferind contrast mai puternic, culori mai bogate, mişcare deosebit de lină şi detalii mai precise – chiar şi în zonele întunecate şi cele luminoase. Şi totul culminează cu experienţa unică oferită de Ambilight. Philips oferă cele mai ridicate performanţe OLED.

   Philips P5 Picture Engine cu AI

   O imagine atât de reală încât ai putea păşi dincolo de ecran

   P5
   Perfecţiunea sursei

   Perfecţiunea sursei P5  

   Perfecţiunea sursei


   Philips P5 Picture Engine utilizează procesarea AI pentru a îmbunătăţi calitatea sursei imaginii atunci când este necesar. Chiar şi atunci când vizionezi videoclipuri vechi pe YouTube, te vei bucura de o calitate uimitoare a imaginii.
   P5
   Contrast perfect

    Contrast perfect P5  

   Contrast perfect


   De la cele mai strălucitoare zone luminoase la cele mai adânci umbre, un algoritm AI unic îmbunătăţeşte constant imaginea acolo unde este necesar pentru a-ţi oferi mai multă adâncime şi mai multe detalii. Contrastul este atât de clar încât vei simţi că eşti cu adevărat acolo.
   P5
   Culori perfecte

   Culori perfecte P5  

   Culori perfecte


   Un algoritm AI deep learning recunoaşte şi procesează culorile într-un mod similar cu creierul uman. Chiar şi în cele mai luminoase scene, culorile sunt bogate şi fidele, în timp ce tonurile pielii arată minunat de natural.
   P5
   Mişcare perfectă

   Mişcare perfectă P5  

   Mişcare perfectă


   Datorită motorului AI P5, televizorul OLED Philips procesează mişcarea mai lin ca niciodată. Vei vedea fiecare moment crucial, indiferent cât de repede se derulează sau cât de extravagantă este acţiunea.
   P5
   Claritate perfectă

   Claritate perfectă P5  

   Claritate perfectă


   Procesarea AI Philips P5 îmbunătăţeşte în mod inteligent fiecare pixel pentru a beneficia la maximum de rezoluţia 4K a televizorului. Indiferent ce vizionezi, obţii o imagine perfect clară, în care chiar şi cele mai mici detalii sunt clar vizibile.
   cu Ambilight fără Ambilight

   Magia Ambilight


   Fiecare televizor OLED Philips are ceva ce nu are niciun alt televizor OLED. Un mod unic de a îmbogăţi experienţa de vizionare, numit Ambilight. Cald. Captivant. Magic. Oamenii ne spun că le place atât de mult, încât nu concep să se uite la televizor fără el.
   Televizor Philips Ambilight
   Televizor Philips OLED cu Dolby Vision

   Dolby Vision cinematografic


   Toate televizoarele OLED Philips acceptă conţinut masterizat în Dolby Vision. Acest format video HDR dinamic îţi permite să te bucuri de o imagine splendidă, fidelă intenţiilor iniţiale ale regizorului. Fie că vizionezi filmul pe o platformă precum Netflix sau Amazon Prime, fie că vizionezi de pe un disc Blu-ray.
   Televizor Philips cu Dolby Vision Dolby Atmos
   Televizor OLED HDR Philips cu HDR10+

   Vezi mai multe cu HDR10+


   Ce este HDR10+? Toate televizoarele OLED Philips acceptă conţinut masterizat în acest format video HDR dinamic. Vei vedea mai mult din detaliile pe care creatorii de conţinut au dorit să le vezi. Indiferent dacă vizionezi cele mai noi seriale pe platforme precum Amazon Prime şi Netflix sau urmăreşti un set de discuri Blu-Ray.

   Găseşte televizorul OLED Philips ideal

   Mai multe de la Philips TV şi sunet

   Ambilight
   Lasă-te captivat de conţinutul preferat

   Performance Series
   The one to take home

   Boxe soundbar
   Pentru fiecare moment palpitant