1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Philips Momentum

  Philips Momentum

  Performanţă optimă pentru jocuri pe consolă de ultimă generaţie

   Xbox

   Monitoarele Philips au dus jocurile pe consolă la nivelul următor, iar în parteneriat cu Xbox ne-am propus să dezvoltăm soluţia supremă pentru noile console seria X.


   Pentru adevăraţii pasionaţi de jocuri pe consolă, afişajele Philips Momentum Designed for Xbox fac echipă perfectă cu consolele Xbox de ultimă generaţie. Afişajele noastre Designed for Xbox sunt proiectate în colaborare cu Microsoft şi s-a confirmat că oferă performanţă optimă pentru Xbox Series X din momentul în care le conectezi.
   Xbox

   Obţine un abonament gratuit Xbox Game Pass Ultimate cu monitoarele Philips Momentum

   Momentum este următorul pas evolutiv

   Momentum este următorul pas evolutiv pentru afişajele pentru jocuri pe consolă


   Pentru adevăraţii pasionaţi de jocuri pe consolă, cele mai recente modele Momentum sunt primele monitoare pentru jocuri pe consolă din lume autorizate oficial ca „Designed for Xbox”, deschizând o nouă eră fără precedent a jocurilor. Acestea dispun de noul standard HDMI 2.1, care îmbogăţeşte experienţa de joc cu caracteristici speciale, lăţime de bandă mai mare, rezoluţii mai ridicate şi rate de cadre mai rapide.

   Trăieşte clipa

   Philips Momentum - Trăieşte clipa

   Modelul de vârf Momentum de 55” duce sunetul la nivelul următor cu sistemul audio încorporat de la Bowers şi Wilkins. Noul 559M1RYV este singurul monitor de pe piaţă special conceput pentru jocuri pe consolă care oferă atât noul standard HDMI 2.1, cât şi sunet cu adevărat uimitor.
   Philips Momentum Video - Trăieşte clipa

   UltraClear 4K UHD cu DisplayHDR 400 oferă o calitateextrem de clară şi vie a imaginii, care te va captiva.

   Gama completă Momentum

   Susţinând excelenţa în Esports


   Philips Momentum este sinonim cu jocurile pe consolă de înaltă calitate. În cadrul angajamentului nostru de a sprijini excelenţa şi performanţa de top în Esports, colaborăm cu unele dintre cele mai de succes echipe Esports din lume.
   Caracteristici

   Grafică realistă

   Rezoluţia 4K UHD uimitoare oferă precizie aproape chirurgicală. Compatibil cu standardul VESA DisplayHDR, monitorul de vârf asigură imagini vii şi realiste, cu o reproducere precisă a culorilor şi a contrastului – luminozitate, adâncime şi nuanţe superioare.

   Acţiune neîntreruptă

   FreeSync Premium Pro adaptează rata de cadre a imaginilor redate la rata de reîmprospătare a afişajului, iar decalajul redus de intrare micşorează timpul de sincronizare între dispozitiv şi afişaj pentru feedback vizual mai rapid.

   Divertisment captivant

   Ambiglow emite un halo de lumină caldă care măreşte ecranul şi asigură divertisment mai intens. Un procesor intern analizează conţinutul vizual şi adaptează continuu luminozitatea şi culoarea luminii pentru a corespunde imaginii.

   Ajutor, asistenţă şi actualizări

   Înregistrează-ţi monitorul

   Creează-ţi contul gratuit „My Philips” pentru a-ţi înregistra noul monitor. După înregistrare, te vom înştiinţa când sunt disponibile actualizări.

   Actualizări software

   Menţine performanţele ridicate ale monitorului Philips. Dacă există o nouă actualizare de software, o vei găsi aici. Iar dacă ţi-ai pierdut driverele, le poţi descărca tot de aici, gratuit.

   Platformă de asistenţă

   Cel mai rapid mod de a rezolva orice problemă tehnică şi de a efectua orice setări este să consulţi ghidul de depanare a monitorului Philips. Foloseşte aceste sfaturi şi sugestii utile pentru a repune monitorul în funcţiune în cel mai scurt timp.

   Contactează-ne

   Suntem aici să te ajutăm. Fie că ai nevoie de sfaturi pentru achiziţionarea unui monitor Philips, fie de asistenţă la configurarea acestuia, ne poţi contacta prin telefon, e-mail sau chat online.

   You are about to visit a Philips global content page

   You are about to visit the Philips USA website.

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.