1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Cum să tratezi gingivita şi să reduci sângerarea

  Vrei să-ţi faci un obicei zilnic din îndepărtarea plăcii bacteriene dintre dinţi? Află mai multe despre Philips Sonicare AirFloss Ultra.
  Vrei să-ţi faci un obicei zilnic din îndepărtarea plăcii bacteriene dintre dinţi? Află mai multe despre Philips Sonicare AirFloss Ultra.
  Gingiile care sângerează pot fi uşor de ignorat. Dar, dacă laşi urme de sânge când scuipi pasta de dinţi sau ai gingiile inflamate după periaj, este timpul să acţionezi: acestea pot fi semne incipiente de afecţiuni gingivale. Înainte de a vedea cum se tratează gingivita, să ne uităm la cauze.

  Ce anume cauzează sângerarea gingiilor?


  Factorul principal îl reprezintă depunerile de placă bacteriană pe linia gingiilor şi între dinţi.

   

  Dacă sunt lăsate netratate, gingiile care sângerează ocazional pot duce la gingivită şi în final la o afecţiune gingivală cunoscută drept parodontită. Vestea bună? Depistată devreme, gingivita se tratează simplu la domiciliu.

  Cum se tratează gingivita

   

  Spaţiile dintre dinţi sunt principalele medii de dezvoltare pentru bacteriile care provoacă placa bacteriană, astfel că periajul interdentar este esenţial pentru tratarea gingivitei.

   

  Folosirea aţei dentare este cel mai eficient mod de a îndepărta placa bacteriană care duce la sângerarea gingiilor. Este unul dintre acele lucruri a cărui folosire zilnică le dă bătăi de cap multora dintre noi. Există părţi din gură care sunt greu accesibile, ceea ce face dificilă deprinderea acestui bun obicei.

   

  Îţi doreşti cu adevărat să atenuezi gingivita? Curăţă spaţiile dintre dinţi!

  Îţi doreşti cu adevărat să tratezi gingivita?

  Philips Sonicare AirFloss Ultra te-ar putea ajuta să incluzi curăţarea interdentară în rutina zilnică. S-a dovedit clinică că AirFloss Ultra este la fel de eficient ca folosirea aţei dentare la îndepărtarea plăcii bacteriene interdentare. Poţi chiar să elimini placa bacteriană din zonele greu accesibile.

   

  Rezultatele vorbesc de la sine:

   

  • 89 % dintre utilizatorii AirFloss Ultra chestionaţi au descoperit că acesta este mai uşor de utilizat decât aţa dentară**
  • 93 % dintre cei chestionaţi au descoperit că le-a fost mai uşor să ajungă în zonele greu accesibile din gură cu AirFloss Ultra***
  • 99 % dintre cei chestionaţi au afirmat că şi-au simţit gura mai împrospătată şi mai curată după utilizare**

   

  [*Atunci când se foloseşte cu o periuţă de dinţi manuală şi cu apă de gură antimicrobiană la pacienţii cu gingivită uşoară şi moderată. AirFloss este conceput să ajute persoanele care nu îşi curăţă spaţiile interdentare cu regularitate să îşi formeze un obicei zilnic din curăţare. Pentru mai multe informaţii, fă clic aici.]

  [**Studiu realizat pe pacienţi din SUA]

  [***Într-un studiu cu o singură utilizare. Studiu realizat pe pacienţi din SUA]

   

  Pe lângă folosirea apei, poţi încerca să umpli AirFloss Ultra cu apă de gură antibacteriană, precum Philips Sonicare BreathRx, pentru un plus de prospeţime. Dacă ai mai multe întrebări despre gingivită sau gingiile care sângerează, consultă medicul stomatolog.

   

  Poate că totul se rezumă la tehnică

   

  Gingivita nu este singura cauză a sângerării gingiilor. Perierea agresivă poate, de asemenea, să-ţi afecteze gingiile.

  Poate că totul se rezumă la tehnică

  Un senzor de presiune este o modalitate excelentă de a controla acest aspect. Mânerul periuţei de dinţi Philips Sonicare FlexCare Platinum are un senzor încorporat, astfel încât, dacă apeşi prea tare, o vibraţie delicată îţi va aminti să reduci presiunea şi să laşi periuţa să acţioneze. Datorită avertizărilor senzorului, 7 din 10 utilizatori care se periau agresiv au redus presiunea din timpul perierii, eliminând tensiunea de la nivelul gingiilor.


  Deprinderea unor bune obiceiuri de folosire a aţei dentare şi periere în igiena orală zilnică: cel mai simplu mod de a preveni gingivita şi de a menţine gingiile în stare bună. Şi, bineînţeles, dacă sângerarea gingiilor nu dispare, programează un control la stomatolog pentru a te asigura că gingiile sunt sănătoase.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.