Img planul personal de bărbierire

Planul personal de bărbierire

Creat în colaborare cu dermatologi, planul personal de bărbierire oferă sfaturi flexibile pentru problemele specifice ale pielii tale. Acesta oferă sfaturi despre rutina şi tehnica de bărbierit prin aplicaţia GroomTribe conectată, urmărindu-ţi progresul şi adaptându-şi sfaturile.
Img senzorul de adaptare la barbă

Senzor de adaptare la barbă

Aparatul de bărbierit detectează densitatea bărbii şi reglează automat puterea în funcţie de necesităţi. Graţie puterii variabile, poţi rade eficient chiar şi zonele dese ale bărbii, reducând posibilitatea de apariţie a iritaţiilor în urma trecerilor repetate.
Img setările de bărbierit delicat

Setările de bărbierit delicat

Bărbiereşte-te cu setarea de viteză recomandată, adaptată pielii tale, sau alege setarea dorită din aplicaţia GroomTribe. Setarea implicită este cea delicată, dar odată ce aplicaţia are suficiente informaţii, va selecta automat setarea normală, delicată sau extrem de delicată pentru tine.
Img bărbierit asistat

Bărbierit asistat

Perfecţionează-ţi bărbieritul cu funcţia de bărbierit asistat, care oferă feedback în timp real cu privire la tehnica ta de bărbierit, dintr-o privire. Nu va trebui să iei de fiecare dată telefonul în baie. Te ajută doar să deprinzi o tehnică eficientă la începutul planului tău de bărbierire.
Img analiza şi istoricul bărbieritului

Analiza şi istoricul bărbieritului

Vrei să afli cum te-ai descurcat? Analiza si istoricul bărbieritului îţi permit să îţi evaluezi progresul pielii şi tehnica de bărbierit în timp. De la primul la ultimul bărbierit.