1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse


  Când te ocupi de îngrijirea unui copil care suferă de astm

  Ai încredere că astmul de care suferă copilul tău este controlat

   

  Îngrijirea unui copil care suferă de astm poate fi o experienţă descurajantă şi obositoare. Văzându-l cum se chinuie să respire în timpul crizelor de astm, cum suferă dezamăgit atunci când simptomele de astm nu îi permit să fie la fel de activ pe cât ar vrea. Întrebându-te dacă îşi ia medicamentele corect atunci când nu eşti lângă el.

   

  Gestionarea astmului te poate ajuta să gestionezi simptomele copilului şi să poţi fi mai liniştit, iar copilul să poată redeveni pur şi simplu un copil.

  Întreabă medicul specialist ce produse pentru tratarea astmului pot fi utile copilului tău

  profesionist din domeniul sănătăţii ajutând un copil să utilizeze un produs pentru tratarea astmului

  Medicul specialisti care se ocupă de copilul tău te poate ajuta cu informaţii valoroase pentru a înţelege modul de utilizare a dispozitivelor pentru gestionarea astmului şi avantajele includerii acestora în planul de acţiune pentru tratament. Ghidul nostru uşor de consultat prezintă tipurile de dispozitive disponibile si un acces usor la informaţii.

  Profesionistul din domeniul sănătăţii care se ocupă de copilul tău te poate ajuta cu informaţii valoroase pentru a înţelege modul de utilizare a dispozitivelor pentru gestionarea astmului şi avantajele includerii acestora în planul de acţiune pentru tratament. Ghidul nostru uşor de consultat prezintă tipurile de dispozitive disponibile, astfel încât să poţi canaliza discuţia după cum este necesar pentru a afla mai multe informaţii.
  Profesionistul din domeniul sănătăţii care se ocupă de copilul tău te poate ajuta cu informaţii valoroase pentru a înţelege modul de utilizare a dispozitivelor pentru gestionarea astmului şi avantajele includerii acestora în planul de acţiune pentru tratament. Ghidul nostru uşor de consultat prezintă tipurile de dispozitive disponibile, astfel încât să poţi canaliza discuţia după cum este necesar pentru a afla mai multe informaţii.

  InnoSpire Go
  Nebulizator cu plasă portabil
  Mai mult timp pentru a te bucura de viaţă

   

  Rapid, eficient şi uşor de utilizat, nebulizatorul portabil cu plasă Philips InnoSpire Go este proiectat pentru reducerea cu 25%1 a duratei tratamentului pentru astm, astfel încât medicamentele să poată fi administrate în decurs de doar patru minute2. InnoSpire Go este aproape complet silenţios, mic, portabil şi discret şi poate fi utilizat oriunde.

  logoul premiului if pentru design
  InnoSpire Go

  Proiectat pentru viaţa ta

  Checkmark
  Administrează medicamentul în doar 4 minute2
  Checkmark
  Design subţire şi elegant şi utilizare uşoară
  Checkmark
  Administrarea aproape complet silenţioasă a medicamentului, la domiciliu sau în deplasare
  Checkmark
  Construcţie simplă din două piese, pentru curăţare uşoară
  Checkmark
  Bateria reîncărcabilă încorporată asigură până la 30 de tratamente (120 de minute de utilizare) la o singură încărcare
  Innogo

  Calitatea aerului din interior contează  

  Calitatea aerului în interior

  Preia controlul asupra calităţii aerului din interior

   

  Aerul din locuinţele noastre este adesea de 2-5 ori mai poluat decât aerul exterior. Activităţile de zi cu zi, precum gătitul, curăţenia şi joaca cu animale de companie, toate eliberează alergeni şi poluanţi atmosferici în locuinţă. Ţinând cont că în fiecare zi respirăm de 24.000 de ori, aerul din casele noastre ne influenţează vieţile. Calitatea mai bună a aerului ajută la prevenirea sau atenuarea alergiilor, a astmului şi a problemelor respiratorii, astfel încât să putem respira mai uşor.

   

  Soluţiile Philips pentru calitatea aerului elimină patru factori majori care influenţează calitatea aerului în interior şi care pot declanşa un criză de astm:

   

  PM 2,5 – poluanţi atmosferici microscopici care sunt factori declanşatori tipici ai atacurilor de astm.

  Alergeni – cum ar fi polen din exterior, acarieni, păr de animale şi spori de mucegai.

  Bacterii şi virusuri – inhalarea poate provoca gripă, răceli obişnuite, tuberculoză şi alte infecţii, în timp ce creşte totodată riscul de astm.

  Umiditatea aerului sau aerul uscat – poate agrava alergiile, astmul şi alte afecţiuni respiratorii.

  Aerul din locuinţele noastre este adesea de 2-5 ori mai poluat decât aerul exterior.

  Activităţile de zi cu zi, precum gătitul, curăţenia şi joaca cu animale de companie, toate eliberează alergeni şi poluanţi atmosferici în locuinţă. Ţinând cont că în fiecare zi respirăm de 24.000 de ori, aerul din casele noastre ne influenţează vieţile. Calitatea mai bună a aerului ajută la prevenirea sau atenuarea alergiilor, a astmului şi a problemelor respiratorii, astfel încât să putem respira mai uşor.
  Soluţiile Philips pentru calitatea aerului elimină patru factori majori care influenţează calitatea aerului în interior şi care pot declanşa un atac de astm:

  PM 2,5 – poluanţi atmosferici microscopici care sunt factori declanşatori tipici ai atacurilor de astm.

  Alergeni – cum ar fi polen din exterior, acarieni, păr de animale şi spori de mucegai.

  Bacterii şi virusuri – inhalarea poate provoca gripă, răceli obişnuite, tuberculoză şi alte infecţii, în timp ce creşte totodată riscul de astm.

  Umiditatea aerului sau aerul uscat – poate agrava alergiile, astmul şi alte afecţiuni respiratorii.

  Purificator de aer

  Purificatoare de aer:

  Air Purifier 2000i
  Purificatoarele de aer Philips îndepărtează 99,97 %* din alergenii din aer, inclusiv polenul, acarienii din locuinţă şi părul de animale.**
  Aplicaţia oferă feedback în timp real privind calitatea aerului pe afişaj şi sfaturi despre gestionarea alergiilor.
  Purificatoarele de aer Philips sunt certificate de autorităţi precum AHAM şi ECARF.
  Mulţumită tehnologiei exclusive AeraSense, un senzor de particule detectează chiar şi schimbările uşoare ale calităţii aerului şi se asigură că setările purificatorului sunt reglate pentru a reduce alergenii din aer. 

  * Particule între 0,3 şi 10 microni

  ** Performanţă testată de un laborator terţ, pe mediul de filtrare, pentru eficacitate la o trecere cu un flux de aer de 5,33 cm/s.

  Umidificator de aer

  Umidificatoare de aer: 

  humidifier
  Umidificatoarele de aer Philips asigură niveluri confortabile de umiditate în locuinţă prin menţinerea unei umidităţi relative constante şi uniforme, între 40 % şi 60 %. 
  Umidificatoarele de aer Philips răspândesc cu 99 % mai puţine bacterii în comparaţie cu umidificatoarele cu ultrasunete*** mulţumită tehnologiei NanoCloud exclusive. 
  Umidificatoarele Philips distribuie uniform în cameră aerul umidificat.
  *** În comparaţie cu tehnologia ultrasonică standard (ceaţă rece), tehnologia NanoCloud de la Philips emite cu până la 99 % mai puţine bacterii naturale în aer, conform testelor efectuate pe parcursul a 8 săptămâni într-o încăpere de 1 m³ şi aprobate de un laborator independent în urma unui studiu comparativ efectuat de Rabe HygieneConsult în iunie 2012 (Rabe Hygiene Consult 2101p_12.116).
  Dezumidificator

  Dezumidificator şi purificator 2 în 1: 

  2-in-1 Air Dehumidifier & Purifier
  Dezumidificatorul şi purificatorul de aer 2 în 1 de la Philips reduce umezeala şi alergenii pentru o casă mai uscată şi mai sănătoasă.
  Dezumidificatorul şi purificatorul de aer 2 în 1 de la Philips filtrează particulele ultrafine cu dimensiuni de până la 0,02 microni**** datorită filtrului NanoProtect.
  Obţine feedback în timp real de la indicatorul de calitate a aerului şi afişajul digital pentru umiditate.
  ***** Filtrul a fost testat cu aerosol de testare NaCl conform standardului DIN71460-1 din IUTA.

  Pentru a obţine mai multe sfaturi despre cum să gestionezi astmul copilului acasă şi la şcoală, vezi mai jos:

  Air Matters Smartphone app

  Aplicaţia Air Matters
  pentru informaţii despre alergii şi controlul acestora

  Gestionarea astmului la copii

  Distanţiere de inhalator de uz pediatric pentru administrarea eficientă a medicamentelor3

   

  De multe ori este dificil pentru un copil să utilizeze în mod corect un inhalator sau un puffer, deoarece în timp ce inspiră trebuie să apese simultan şi containerul. Medicamentul este expulzat din inhalator foarte rapid, astfel încât dacă copilul nu inspiră când trebuie, medicamentul sfârşeşte adeseori prin ajunge în gură, în gât şi în stomac, când inhalatorul este utilizat ca atare, fără accesorii. O spacer poate îmbunătăţi de până la 4 ori4 administrarea medicamentului în plămâni, acolo unde acesta este necesar. Folosirea unei spacer poate contribui la reducerea riscului de producere a efectelor secundare asociate cu utilizarea unui inhalator3, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ,11.

  Debitmetrele de vârf pot fi utilizate pentru monitorizarea circulaţiei aerului în timpul respiraţiei copilului

   

  Debitul de vârf măsoară viteza cu care copilul tău poate expulza aerul din plămâni. Dacă simptomele astmului sunt ţinute sub control, copilul ar trebui să poată expira aerul rapid, ceea ce va determina o valoare ridicată a debitului de vârf. Debitul de vârf se măsoară utilizând un dispozitiv de mână mic, denumit debitmetru de vârf, aşa cum este debitmetrul de vârf Philips Personal Best. Monitorizarea zilnică a debitului de vârf te poate ajuta să stabileşti dacă boala copilului s-a stabilizat sau dacă se agravează. Apoi, în asociere cu planul de acţiune prescris pentru tratarea astmului, vei putea lua măsurile adecvate pentru a readuce astmul sub control12.

  Măşti faciale pentru administrarea aerosolilor uşor de utilizat de către copii

   

  Bebeluşii şi unii copiii mici nu pot utiliza corect piesa bucală a unui distanţier sau nebulizator de inhalator şi trebuie să utilizeze o mască facială. Este important ca masca facială să se adapteze confortabil pe faţă, potrivindu-se corect, pentru a ajuta copilul să primească doza corectă de medicaţie inhalantă. Masca Philips LiteTouch este prevăzută cu o garnitură moale cu profil modelat, astfel încât să se adapteze corect pe conturul facial al pacientului şi să fie uşor de potrivit, creând mai puţin disconfort13. Masca pediatrică Tucker the Turtle (Ţestoasa Tucker) pentru nebulizatoare aduce în faţa copilului temător o faţă prietenoasă.

  Tratament cu nebulizator creat special pentru copii

  Sami the Seal (Foca Sami)

  Sami the Seal (Foca Sami)
  Sami the Seal (Foca Sami) combină fiabilitatea cu un design plăcut, sub forma unui personaj simpatic, pentru a-i furniza copilului tău un tratament respirator uşor şi confortabil de administrat. Compresorul este însoţit de nebulizatorul nostru deosebit de eficient SideStream şi de masca facială Tucker the Turtle (Ţestoasa Tucker), sub forma personajului respectiv, pentru a asigura un tratament rapid, administrat în doar 6 minute.2

  Tucker the Turtle (Ţestoasa Tucker)

  Tucker the Turtle (Ţestoasa Tucker)
  Proiectată pentru a aduce în faţa copilului temător un chip prietenos, masca pediatrică Tucker the Turtle (Ţestoasa Tucker) combină un material flexibil moale şi confortabil, care se potriveşte etanş pe conturul feţei, cu o supapă care dirijează medicamentul departe de ochi şi îl administrează în plămâni, acolo unde acesta este necesar.
  Zona pentru copii Sami the Seal (Foca Sami)

  Zona pentru copii Sami the Seal (Foca Sami) [ENG]

  Jocuri şi activităţi destinate copiilor care suferă de astm

   

  Distrează-te cu Sami the Seal (Foca Sami) şi prietenii săi în timp ce ei îţi explică cum să îţi administrezi medicamentul pentru astm

  Joacă jocuri cu Sami, Willis şi Tucker
  Joacă jocuri cu Sami şi Tucker
  Joc cu Sami şi Tucker
  Tipăreşte şi colorează personajele preferate
  Descarcă cartea de colorat

  Respiră mai uşor acasă

  Calitatea aerului din locuinţă poate avea impact asupra simptomelor de astm ale copilului. Produsele noastre pentru purificarea aerului sunt proiectate pentru a te ajuta să gestionezi nivelul de alergeni la care sunteţi expuşi tu şi familia ta şi îţi permit să menţii un mediu mai curat şi mai sănătos în locuinţă.

  Descarcă aplicaţia Philips air matters

  Întrebări frecvente

  Exonerare de răspundere 
  Informaţiile de pe acest site web au strict caracter informativ şi nu trebuie să înlocuiască indicaţiile medicului.

  NOTE DE SUBSOL:
  [1] În comparaţie cu dispozitivul anterior, Aeroneb Go.

  [2] Utilizând 2,5 ml de Salbutamol

  [3] Asthma.org.uk. Advice/inhalers medicines_treatments/inhalers-and-spacers. Accesat în luna ianuarie 2016

  [4] Gardenhire D., Arzu A., Dean H., Myers T. A guide to aerosol delivery devices for respiratory therapists, ediţia a 3-a, American Association for Respiratory Care, 2013. 

  [5] Salzman G., Pyszynski D. Oropharyngeal candidiasis in patients treated with beclomethasone dipropionate delivered by metered-dose inhaler along and with Aerochamber. Journal of Allergy and Clinical Immunology, 1988; volumul 81, publicaţia nr. 2: 424-428. 

  [6] Derendorf H., Nave R., Drollmann A., Cerasoli F., Wurst W. Relevance of pharmacokinetics and pharmacodynamics of inhaled corticosteroids to asthma. European Respiratory Journal, 2006; 28:1042-1050. 

  [7] Roller M., Zhang G., Troedson R.G., Leach C.L., Le Souëf P.N., Devadason S.G. Spacer inhaler technique and deposition  of extra fine aerosol in asthmatic children. European Respiratory Journal, 2007; 29:299-306. 

  [8] Von Hollen D., Slater L., Hatley RHM. Impact of flow rate on NGI throat deposition from 3 HFA Inhaler formulations with anti-static valved holding chambers. Journal of Aerosol Medicine and Pulmonary Drug Delivery, 2013; 26(2); A45-A46.

  [9] Oliveira R. F., et al. VHC performance evaluation at constant flow: 30L/min. Proceedings of the ASME2015 International Mechanical Engineering Congress and Exposition, 2015 Houston Texas.

  [10] Leach C., Colice G. A Pilot Study to Assess Lung Deposition of HFA-Beclomethasone and CFC-Beclomethasone from a pressurized Metered Dose Inhaler with and without add-on spacers and using varying breath hold times.  Journal of Aerosol Medicine and Pulmonary Drug Delivery, 2010; 23(6):355-361.

  [11] Dickens G., et al. Pharmacokinetics of flunisolide administered via metered dose inhaler with and without a spacer device and following oral administration. Annals of Allergy, Asthma & Immunology, 2000; volumul 84, 528-532. 

  [12] Asthma.org.uk.  All_about_asthma/controlling_your_asthma/resources_to_help_you/peak_flow_diary. Accesat în luna ianuarie 2016
  [13] Tong, K. et al.  An Instrumented Valved Holding Chamber with facemask to measure application forces and flow in young asthmatic children. Journal of Aerosol Med and Pulm Drug Del. 2014; 27 (Suplim. 1): S55-62.