0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Când să schimbi tetina biberonului bebelușului


    10 săptămâni

    Succesul alăptării depinde și de utilizarea accesoriilor potrivite pentru hrănirea complementară, uneori necesară. Alege cele mai bune biberoane si tetine în funcție de criterii obiective, astfel încât să nu îți sabotezi alăptarea.

    Hrănirea cu biberonul, 0-3 luni

     

    A ști când să schimbi tetina de pe biberonul bebelușului se reduce la două lucruri esențiale: fluxul tetinei și uzura generală. Majoritatea mamelor își fac griji despre cand stiu ca bebe e satul, dar un flux mare de lapte este la fel de descurajant pentru cel mic ca și un flux foarte mic. Vei vedea că majoritatea tetinelor sunt etichetate în funcție de vârsta bebelușului, însă aceasta este, de fapt, doar o indicație generală. Dacă observi că micuțul stropește sau este tensionat în timpul meselor, acesta ar putea fi un semn că are nevoie de o tetină cu un flux mai lent.Acordă importanță alegerii biberonului, pentru a preveni apariția și accentuarea durerilor de burtică.

    După ce ai găsit o tetină cu care micuțul se simte confortabil, este optim să schimbi tetina la fiecare 3 luni, pentru a te asigura că aceasta rămâne în stare bună.

    Dacă observi apariția unei fisuri, tetina va trebui schimbată imediat. Deși există o serie de posibile probleme între folosirea suzetelor și alăptarea la sân, informează-te cu privire la ce sunt suzetele sanatoase și cum să optezi pentru o variantă potrivită pentru bebe.

     

    Foarte important!

    Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârstă de până la 6 luni. 

    Produsul trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau prin intermediul asistentului medical.

    Alte articole despre alăptare

    Fă cunoștiință cu aplicația Sarcina+

     

    Concepută pentru a îți fi alături de când rămâi însărcinată și până la naștere, aplicația Sarcina+ te ghidează în toate etapele sarcinii și te ajută să o monitorizezi îndeaproape.

    Descarcă acum:

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.