0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Trei poziţii pentru o hrănire uşoară cu biberonul


    3 săptămâni

    Hrănirea cu biberonul, 0-3 luni

    Vrei să ştii cum să păstrezi atmosfera din timpul mesei confortabilă atât pentru tine, cât şi pentru bebeluş? Iată 3 moduri populare de hrănire cu biberonul pe care e bine să le ai în arsenalul de mamă.

    Poziția marsupiu

    Poziţia marsupiu este una dintre cele mai populare. Aceasta conferă o poziţie confortabilă atât pentru părinţi, cât şi pentru nou-născut.

     

    Cum să procedezi: aşază bebeluşul pe încheietura braţului. Susţine-i capul cu braţul, poziţionându-i corpul astfel încât acesta sa fie uşor înclinat pe spate. Ai grijă ca bărbiţa să nu fie înclinată spre piept înainte să începi să îl hrăneşti. Informeaza-te despre importanța sterilizarii biberoanelor în primele 6 luni de viață ale bebelușului.

     

    Poziția în șezut

    Punerea copilului în şezut este o modalitate bună de a lăsa gravitaţia să îşi facă treaba pentru a preveni ca bebeluşului să îi vină să scuipe.

     

    Cum să procedezi: Aşază copilul cu spatele sprijinit de burtica mamei, astfel încât să aibă o pozitie verticală. Alegerea biberonului te poate ajuta să hrănești bebelușul într-un mod mai confortabil pentru amândoi.

     

    Poziția coșuleț din picioare

    Hrănirea cu biberonul poate fi, de asemenea, un prilej de a vă cunoaşte mai bine. Foloseşte varianta aceasta pentru a petrece mai mult timp față-în-față cu bebelușul.

     

    Cum să procedezi: Stai pe canapea sau pe podea cu picioarele îndoite la un unghi de 45 de grade. Aşază apoi copilul pe genunchi astfel încât picioarele lui să fie spre burta ta. Nu uita să iţi sprijini spatele. Este, în plus, o poziție bună pentru a preveni refluxul la bebelusi.

     

    Pe locuri, fiţi gata, start la mâncat!

    Odată ce ai găsit o poziţie confortabilă, înclină biberonul astfel încât laptele să umple complet tetina. Acest lucru reduce cantitatea de aer pe care copilul o ingerează şi scade şansa de a avea dureri de burtică. Cumpara un set de biberoane de calitate pentru o hrănire ca la carte!

     

    Hrănire plăcută!

     

    Foarte important!

    Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârstă de până la 6 luni. 

    Produsul trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau prin intermediul asistentului medical.

    Alte articole despre alăptare

    Fă cunoștiință cu aplicația Sarcina+

     

    Concepută pentru a îți fi alături de când rămâi însărcinată și până la naștere, aplicația Sarcina+ te ghidează în toate etapele sarcinii și te ajută să o monitorizezi îndeaproape.

    Descarcă acum:

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.