1
Suzete

Alegerea perfectă: cum să alegi cea mai bună suzetă pentru bebeluşul tău

Confortul este un aspect destul de personal, aşadar am creat o gamă de suzete care să se potrivească nevoilor fiecărui bebeluş. Dacă te simţi puţin copleşită de oferta mare de pe piaţă, acest ghid te va învăţa cum să alegi cea mai bună suzetă pentru bebeluşul tău.

Aspecte esenţiale ale suzetei

Înainte de toate, să discutăm despre câteva aspecte esenţiale referitoare la confort. Confortul poate fi personal, însă suntem de părere că există câteva aspecte nenegociabile. Toate suzetele noastre sunt fără BPA, ortodontice şi sprijină dezvoltarea naturală a palatului gurii bebeluşului – dacă aveai cumva dubii în acest sens!

 

Obţine confortul personal

Acum, să personalizăm. Pentru a restrânge căutarea celei mai bune suzete, va trebui să iei în considerare câteva aspecte:

●     vârsta bebeluşului

●     sensibilitatea pielii bebeluşului

●     preferinţa bebeluşului

 

Găseşte tipul potrivit de confort

Acum că ştii de ce trebuie să ţii cont, îţi vom explica prin ce se diferenţiază fiecare dintre cele patru suzete pe care le oferim.

 

Minisuzeta

Gândeşte-te la „mini” exact aşa: mini. Când eşti nou-născut, totul pare oarecum supradimensionat, aşadar am creat o suzetă cu un disc de protecţie mic şi uşor, conceput pentru a evita atingerea nasului.

Dimensiuni: 0-2 luni

Suzeta perfectă pentru: părinţii care îşi doresc o suzetă pentru utilizare intensă pentru nou-născut

 

 

Suzeta Soothie

Suzeta Soothie este suzeta noastră dintr-o singură bucată fabricată din silicon de uz medical. Spre deosebire de o suzetă obişnuită, aceasta te ajută să oferi în acelaşi timp confortul degetului, datorită găurii din partea frontală.

Dimensiuni: 0-3+ luni

Suzeta ideală pentru: părinţii care îşi doresc o suzetă omologată medical care oferă confort suplimentar nou-născutului.

 

Suzeta clasică

Consideră suzeta clasică ca o suzetă pentru utilizare intensă, în fiecare zi. Din moment ce nevoia de confort poate apărea atât ziua, cât şi noaptea, creăm şi modele fosforescente, care sunt uşor de găsit.

Dimensiuni: 0-6, 6-18 luni

Suzeta ideală pentru: părinţii care îşi doresc o suzetă de înaltă calitate, pentru utilizare intensă atât ziua, cât şi noaptea.

 

Suzeta cu debit liber

Anumite tipuri de piele pot fi mai sensibile decât altele. Spre deosebire de un disc de protecţie obişnuit, suzeta noastră cu debit liber dispune de orificii de aerisire mai mari pentru a menţine pielea bebeluşului uscată şi confortabilă.

Dimensiuni: 0-6, 6-18 şi 18+ luni

Suzeta ideală pentru: părinţii care îşi doresc o suzetă blândă cu pielea.

 

Suzeta foarte moale

Bebeluşului tău îi plac atingerile delicate? Suzeta foarte moale este concepută cu un disc de protecţie flexibil şi moale, precum şi cu aerisire suplimentară pentru a evita semnele şi iritarea pielii.

Dimensiuni: 0-6, 6-18 luni

Suzeta ideală pentru: părinţii care îşi doresc o suzetă extrem de delicată cu pielea sensibilă.

 

Paşi finali

După ce ai ales tipul de suzetă în funcţie de nevoile bebeluşului, urmează să alegi dimensiunea şi modelul adecvat. Toate suzetele noastre sunt structurate pe dimensiuni în funcţie de vârstă şi, bineînţeles, modelul este alegerea ta!

 

 

Vrei să ştii mai multe despre suzete? Fă clic aici pentru a consulta gama.

Citește și alte articole

Primii paşi în meseria de părinte. Nu există un manual pentru aşa ceva, dar avem o echipă care te poate ajuta

Doreşti să primeşti gratuit sfaturi personalizate şi reduceri direct în inbox?
Pictogramă E-mail