Innovation and you

Inovaţie pentru un zâmbet alb sănătos

Philips Sonicare.

Dacă oamenii îşi dau seama că nu au dinţi frumoşi, încep să îi ascundă vederii, adică deschid gura mai rar şi zâmbesc mai puţin.

Pentru acest medic dentist din Tokyo, care are o vechime de 25 de ani în profesie, aceasta este realitatea pe care o observă la mulţi pacienţi: îngrijorarea faţă de aspectul exterior le influenţează întregul comportament, iar în timp le poate chiar deteriora relaţiile cu cei din jur.

La clinica noastră, ne încurajăm toţi pacienţii să utilizeze produsele Philips Sonicare.”

 

Tomoyoki Shimizu

Medic dentist, Tokyo

De multe ori vin la el pacienţi în ultimul moment: persoane cu afecţiuni parodontale (gingivită) cărora li s-a spus că sunt pe punctul de a-şi pierde dinţii şi care au fost trimise la el pentru că nimeni nu le mai poate ajuta. Având încrederea pe care i-o dă experienţa, medicul nu se dă bătut. Pe lângă faptul că îi tratează, el le recomandă să se îngrijească singuri acasă, utilizând produsele Philips Sonicare. Periuţa Philips AirFloss este concepută să cureţe spaţiul dintre dinţi mai uşor şi mai repede, ceea ce înseamnă că oamenii sunt mai dispuşi să o folosească, deci gingiile le sunt mai sănătoase. Dentistul ştie că poate recomanda produsele Sonicare.

86%

declară că periuţa Philips Sonicare AirFloss este mai uşor de folosit decât aţa dentară. Atunci când a fost folosită împreună cu o periuţă de dinţi manuală, Sonicare AirFloss a redus semnificativ gingivita şi sângerarea.

 

Sursa: Effect of Philips Sonicare AirFloss on interproximal plaque and gingivitis (Efectul Philips Sonicare AirFloss asupra plăcii interdentare şi gingivitei), 2011

Ce procent din adulţii din toată lumea are carii dentare?

Aproape 100% din adulţi au carii dentare. De asemenea, 60-90% dintre şcolari au carii dentare. Sursa: OMS: Oral health factsheet (Fişă de date privind sănătatea orală)