Innovation and you

Viitorul strălucitor al vieţii de birou

Un sistem de iluminat cu LED-uri care schimbă mediul de lucru.

Toţi vrem să ne simţim un pic mai bine la serviciu, să luptăm contra stării de oboseală care ne cuprinde după-amiaza şi să găsim metode ingenioase de a lucra la proiectele deosebit de complicate. Un sistem inteligent de iluminat cu LED-uri reduce costurile şi efectele nocive asupra mediului înconjurător, pentru că LED-urile au nevoie de mai puţină energie electrică pentru a funcţiona.

AkzoNobel, cu sediul în Shanghai, este cea mai mare companie de vopsele şi lacuri din lume şi, după ce a instalat sisteme de iluminat cu LED-uri de la Philips, a observat schimbări extraordinare în birouri. Oamenii interacţionau într-o manieră mult mai prietenoasă.

Soluţiile de iluminat de la Philips ne ajută să creăm un mediu de lucru optim pentru angajaţii noştri.”

 

Lin Liangqui

Preşedinte, AkzoNobel China

Mediul de lucru este, după cel de acasă, cel mai important loc în care stăm şi are nevoie de lumină modernă, concepută să acţioneze în armonie cu mintea şi corpul nostru. Exact asta pot oferi LED-urile Philips: mii de culori diferite şi comenzi combinate şi personalizate pentru a crea un mediu de lucru optim, care să fie atrăgător vizual. Şi pentru că LED-urile sunt concepute să folosească mai puţină energie şi, deci, să aibă un impact mai mic asupra mediului înconjurător, specificaţiile lor de sustenabilitate sunt impecabile.

Ce procent din energia globului este consumată de clădiri?

Clădirile consumă 32% din energia totală consumată la nivel mondial. În ceea ce priveşte consumul de energie primară, clădirile reprezintă în jur de 40% în majoritatea ţărilor AIE. Sursa: Agenţia Internaţională a Energiei - Întrebări frecvente privind eficienţa energetică