Innovation and you

Instruim medicii de mâine

Aparatura medicală conectată de nouă generaţie ajută medicii să îngrijească pacienţii.

Noi, cei de la Philips, credem că putem face viaţa mai bună. Pentru ca inovaţiile noastre să aibă utilitate, construim relaţii şi ne asigurăm că produsele şi soluţiile noastre satisfac nevoile oamenilor fără întârziere.

Iar acest lucru înseamnă să asiguri atât ajutor, cât şi echipamente. Instruirea medicală nu se termină cu absolvirea, aşa cum o demonstrează şi acest film realizat la Universitatea Americană din Beirut.
Deoarece într-o lume avansată din punct de vedere tehnologic, o generaţie nouă de dispozitive medicale conectate poate asigura un nivel de îngrijiri medicale de neegalat indiferent unde se află pacientul. Însă nu este suficient să investeşti în produse de pionierat cum sunt aparatele radiologice de înaltă tehnologie, scanerele RMN şi alte instrumente de imagistică medicală: medicii trebuie să ştie cum să le folosească şi cum să îmbunătăţească, cu ajutorul acestora, îngrijirile medicale acordate pacienţilor. Aici intervine Philips, oferind nu numai tehnologie, ci şi instruire medicală specializată, încheind parteneriate cu factorii cheie interesaţi.

Ai impresia că termini medicina şi termini de învăţat odată cu absolvirea facultăţii, când, de fapt, îţi petreci toată viaţa instruindu-te. Aceste inovaţii ne fac să ne dăm seama de acest lucru.” 

 

Dr. Mukbil Hourani

Profesor şi Preşedinte interimar, Universitatea Americană a Centrului Medical din Beirut

Universitatea Americană din Beirut însăşi este un loc fascinant, în care studenţi şi specialişti din Irak, Siria, Palestina şi alte ţări din Orientul Mijlociu se alătură colegilor din Liban – împreună cu companii private cum este Philips – pentru a dobândi aptitudini esenţiale pentru salvarea vieţilor, aptitudini pe care le duc în propria ţară şi pentru a cum să schimbe lucrurile prin intermediul inovaţiilor digitale. Proiectul de instruire medicală reprezintă o colaborare care nu numai că formează aptitudini noi, dar şi introduce cele mai bune îngrijiri medicale în rândul celor mai vulnerabile populaţii ale lumii, care trăiesc în condiţii de sărăcie sau în ţări măcinate de război. Iar aceasta înseamnă să oferi şi ajutor, nu numai aparatură. Instruirea medicală nu se termină odată cu absolvirea facultăţii, aşa cum o arată şi acest clip filmat la Universitatea Americană din Beirut.

Un centru educaţional

 

Universitatea Americană a Centrului Medical din Beirut este cea mai cunoscută şcoală de medicină din regiune. Derulează pentru a afla mai multe despre program şi despre parteneriatul acesteia cu Philips.

Principalii parteneri ai sectorului medical din Liban sunt ONG-urile şi organismele internaţionale?

Adevărat. Aproximativ 1.000 de ONG-uri locale şi organizaţii internaţionale joacă un rol important pentru sectorul medical libanez. Organizaţiile internaţionale oferă sprijin tehnic, administrativ şi financiar organismelor locale cu scopul de a ameliora starea de sănătate a populaţiei libaneze şi de a îmbunătăţi sistemul sanitar al ţării. Sursa: National Health Statistics Report in Lebanon (Raport statistic asupra sănătăţii naţionale în Liban)