Innovation and you

Mai mult confort, mai mult lapte

O soluţie de alăptare mai ergonomică pentru noile mămici.

Laptele matern este cel mai bun început pe care îl poţi oferi unui copil. Acesta asigură protecţie naturală împotriva infecţiilor şi îl ajută să se dezvolte sănătos. Pentru multe mame alăptarea este un lucru firesc, însă multora li se pare dificilă la început.

Un studiu interesant vorbeşte despre „ora sacră” – acea primă oră care urmează contactului piele pe piele dintre o mamă şi bebeluşul ei este esenţială pentru reuşita alăptării.
Există dovezi că, atunci când mama îşi ţine copilul în braţe pentru prima dată, contactul piele-pe-piele stimulează terminaţiile nervoase şi declanşează o reacţie instinctivă prin care bebeluşul ştie cum să se hrănească. Studiile Philips au descoperit că există o corelaţie directă între confortul mamei şi cantitatea de lapte pe care o colectează. Mamele care sunt relaxate şi se simt bine colectează mai uşor cantităţi mai mari de lapte. Pentru a ajuta mamele, Philips Avent a creat o pompă de sân care sporeşte la maxim confortul mamei.

Prin folosirea unei pompe de sân care le ajută să colecteze laptele mai uşor, mamele se asigură că bebeluşii lor sunt hrăniţi tot cu lapte matern.”

 

Sinead Kwant

Vicepreşedinte, Philips Avent

Dacă stă într-o poziţie confortabilă, poate colecta mai mult lapte, ceea ce o ajută să alăpteze pentru mai mult timp. Philips Avent a stat de vorbă cu mamele, pentru a le înţelege mai bine dorinţele, nevoile şi problemele şi pentru a afla ce poate face pentru a le ajuta când alăptează. Acest lucru le va ajuta să înceapă alăptarea şi să o continue cât mai mult posibil şi totodată să depăşească obstacolele pe care le întâmpină. Aşa cum arată şi filmul, acest produs esenţial pentru îngrijirea perinatală a fost conceput sub îndrumarea unui director Philips care nu s-a putut bucura de propria oră sacră, a avut probleme la alăptare, nu a avut niciun ajutor şi, prin urmare, s-a hotărât să le facă viaţa cât mai uşoară altor mame care alăptează.

94%

dintre mame doresc să-şi alăpteze copiii.

 

Sursă: Philips Mother and Child Care report - global outlook on breastfeeding (Raportul Philips Îngrijirea mamei şi a copilului - imagine generală asupra alăptării), 2011

Schimbăm legătura sacră dintre mamă şi copil

O soluţie de alăptare mai ergonomică pentru noile mămici.

Un produs inovator pentru alăptare

Unele dintre cele mai importante momente din viaţa unei mame – şi a nou-născutului ei – sunt acele prime săptămâni în care alăptarea devine un ritual esenţial. Philips consideră că această perioadă poate fi şi mai plăcută prin inovaţie, deci prin oferirea unei soluţii pentru alăptare. Pompa de sân Avent Comfort de la Philips este un produs cu un design inovator, care oferă atât îngrijire, cât şi o schimbare cu impact. Concepută pe baza relaţiei dintre mamă şi copil, această pompă ingenioasă asigură confort în procesul de colectare a laptelui, ajutând mamele să alăpteze pentru mai mult timp. Atunci când vorbim despre alăptare, confortul reprezintă cheia succesului şi este la fel de important dacă mama doreşte să îşi colecteze laptele pentru copilul ei. 
Pompa de sân Philips Avent ajută mamele să îşi hrănească bebeluşul cu laptele matern – şi face acest lucru cât mai uşor posibil. A fost concepută special pentru a asigura mamelor o experienţă plăcută atunci când îşi colectează laptele şi pentru a le ajuta să alăpteze pentru mai mult timp. Pompa de sân Philips Avent elimină nevoia de a te apleca în faţă în timpul colectării, oferind un plus de relaxare şi reducând riscul de apariţie a durerilor de spate. Petalele moi din silicon masează uşor sânul pentru a stimula lactaţia şi fluxul de lapte.
Nu este doar un aparat inteligent, ci unul care schimbă vieţi. Serviciul Medical Naţional din Marea Britanie le recomandă mamelor să alăpteze cel puţin şase luni, pentru a obţine beneficii maxime atât pentru mamă, cât şi pentru copil – însă aproape 25% dintre mame întrerup alăptarea în primele trei luni din cauza disconfortului, inclusiv din cauza crăpării sau iritării mameloanelor. Folosirea unei pompe de sân care ajută mamele să colecteze într-o poziţie confortabilă, precum şi sfaturile privind alăptarea pe care le pot oferi alte mame şi specialiştii medicali ajută la continuarea hrănirii copiilor cu lapte matern. Alte 40% dintre mame întrerup alăptarea pentru că nu au o cantitate suficientă de lapte.  

Între alăptări, folosirea unei pompe de sân poate stimula sânii să producă mai mult lapte, ceea ce asigură mese mai consistente. De asemenea, pompa ajută mamele să continue alăptarea după ce se întorc la serviciu. Datorită designului compact, pomparea este mai discretă, făcând mai uşoară colectarea laptelui la locul de muncă sau în locuri publice.
Strategiile de inovare pe care le aplică Philips se axează pe client – ce îşi doreşte acesta, cum îi poate fi util un aparat şi cum i se poate îmbunătăţi viaţa. Pompa de sân Philips Avent este tipul de tehnologie utilă care le poate ajuta pe mame să alăpteze mai uşor. Este o inovaţie care a fost concepută pentru a ajuta mamele care alăptează şi a le oferi instrumentele de care au nevoie pentru a le asigura bebeluşilor cel mai frumos bun venit pe lume.

 

Sursă: Philips AVENT Comfort breast pump - Philips/Telegraph media partnership 2014 (Pompă de sân Philips Avent Comfort - Parteneriat media Philips/Telegraph, 2014)

Care este procentul mamelor care întrerup alăptarea în primele trei luni din cauza disconfortului?

25%. Alte motive pe care le invocă mamele adesea pentru întreruperea alăptării sunt cantitatea scăzută de lapte (40%) şi refuzul copilului de a fi alăptat (24%). Sursa: Philips Mother & Child Care report 2011 (Raportul Philips Îngrijirea mamei şi a copilului 2011)