Innovation and you

Mai multă putere pentru pacient

Ascultăm oamenii şi suntem atenţi la nevoile lor.

La Philips, începem cu oamenii. Îi ascultăm şi le înţelegem nevoile. Înseamnă că produsele şi soluţiile Philips nu sunt numai utile, ci şi logice. Acest tip de abordare poate aduce profituri enorme spitalelor.

O abordare inovatoare în sistemul medical este aceea de a reuni pacienţii, medicii şi furnizorii de tehnologie într-un parteneriat creativ. Inovaţiile noastre pot aduce o adevărată schimbare în bine în viaţa oamenilor. Una dintre întrebările cheie pe care le pun guvernul şi factorii interesaţi este: „Cum să creăm un mediu optim pentru pacienţi?”

Faptul că oferim servicii medicale ne impune să fim inovatori, să gândim diferit. Parteneriatul pe care îl avem acum cu Philips pune într-adevăr accentul pe rezultate mai bune pentru pacienţi.”

 

Dr. Ricardo Azziz

Preşedinte al Universităţii Georgia Regents (GRU) şi Director executiv al Sistemului Medical Georgia Regents.

Un bun început pentru îmbunătăţirea îngrijirii medicale acordate pacienţilor este acela de a întreba chiar pacienţii. Acest lucru îl face Centrul Medical Georgia Regents, din Augusta, Georgia, în parteneriat cu Philips, care îi oferă servicii de imagistică, iluminat şi consultanţă pentru a permite derularea eficientă a procesului. De exemplu, o pacientă cu cancer mamar lucrează în calitate de consilier în problemele pacienţilor, în cadrul unei colaborări menite să personalizeze şi să redefinească serviciile de îngrijire acordate pacienţilor. Administratorii spitalelor spun că acest lucru îi ajută să ofere servicii de calitate mai bună, să lucreze mai repede şi să diminueze costurile, această tendinţă de trecere la servicii de îngrijire medicală axate în mai mare măsură pe pacient fiind aşadar o situaţie avantajoasă pentru ambele părţi. De asemenea, acest lucru permite pacienţilor să aibă un impact proactiv asupra sistemului medical, îmbunătăţind modul în care sunt trataţi şi îngrijiţi.

Un parteneriat care dă roade

 

Fostul Director executiv al Centrului Medical Georgia Regents şi Vicepreşedinte executiv pe probleme clinice, David Hefner, a generat un impact destul de puternic. Derulează aici pentru a afla ce a realizat el alături de Philips. 

86% dintre directorii din sistemele medicale cred că tehnologia poate schimba spitalele în următorii 5 ani?

Adevărat. Cu toate acestea, numai 25% au început sau au finalizat deja modificările aduse centrelor medicale, pentru a le face mai performante.