Innovation and you

Gătim gândindu-ne la sănătate

Tehnologie care revoluţionează bucătăria.

Tuturor ne plac mâncărurile prăjite, dar ne facem griji pentru siluetă. Philips Airfryer reduce nevoia de a găti în ulei, permiţându-ţi să prăjeşti acasă cu până la 80% mai puţin ulei.*

Gătitul efectiv cu aer face alimentele mai crocante la exterior şi mai fragede în interior, oferind, în acelaşi timp, toate beneficiile evidente pentru sănătate şi greutate ale folosirii unei cantităţi mai mici de ulei.

Acum chiar gătesc mai uşor, mai sănătos şi mult mai distractiv. Folosesc mai puţin ulei, mai puţină sare, mai puţin din orice.”

 

Dable Kwan

Casnică, Hong Kong

În acest film scurt fascinant facem cunoştinţă cu Dable Kwan, casnică din Hong Kong, care era o novice atunci când a început să gătească pentru soţul ei acum 10 ani, dar care şi-a impresionat atât de mult prietenii cu mesele ei sănătoase pregătite cu Airfryer, încât aceştia au convins-o să pună pe Internet fotografii cu tot ce găteşte.

Airfryer a schimbat complet obiceiurile alimentare ale soţului; acum mănâncă mai sănătos, cu mai puţine grăsimi*.

 

* În comparaţie cu prăjirea cartofilor proaspeţi într-o friteuză adâncă tradiţională de la Philips

70%

din persoanele din Hong Kong care suferă un prim atac de cord, un accident vascular cerebral sau insuficienţă cardiacă congestivă au şi hipertensiune. Obezitatea este un factor de risc pentru hipertensiune sau presiune sanguină ridicată.

 

Sursă: Hong Kong Reference Framework for Hypertension Care for Adults in Primary Care Settings (Cadrul de referinţă Hong Kong pentru îngrijirea hipertensivă a adulţilor în îngrijirea medicală primară)

Adepta prăjirii cu aer

 

Bucătar-şef, gospodină şi mamă, Dable Kwan are o pagină de Facebook denumită I love Philips Airfryer (Îmi place Philips Airfryer), cu aproape 39.000 de like-uri. Fă clic pentru a afla mai multe despre ea şi despre cum foloseşte Philips Airfryer.  

Trebuie să consumăm grăsimi saturate pentru a avea o greutate normală?

Fals. Consumul de grăsimi nesaturate contribuie la o dietă sănătoasă. Sursa: Organizaţia Mondială a Sănătăţii