Innovation and you

Cum să ai o stare de bine cu ajutorul luminii

Sistemul inteligent cu LED-uri de la spitalul din Phoenix schimbă starea de spirit.

Inovaţiile Philips din domeniul sistemelor de iluminat cu LED au arătat că tehnologia LED poate influenţa foarte mult modul în care ne simţim şi în care interacţionăm cu ceilalţi, după cum se vede şi în acest film. Acesta arată cum abordarea creativă a iluminării transformă un spital pediatric într-un loc magic, în care zâmbetele copiilor sunt inspirate de efectele luminilor din jurul lor. 

La fel de important, filmul arată că Philips încheie parteneriate cu companii şi persoane a căror pasiune pentru inovaţiile propuse asigură eficacitatea şi utilitatea inovaţiilor respective. În acest caz, Scott Oldner, proiectantul responsabil pentru iluminarea Spitalului de Pediatrie din Phoenix, Arizona, a fost internat pentru mult timp când era copil şi s-a hotărât să ofere pacienţilor de acum o experienţă mai plăcută decât cea din perioadă tristă prin care a trecut el.

Obiectivul proiectului a fost extrem de amplu. Philips a fost singura noastră opţiune, datorită oamenilor, varietăţii de produse pe care le oferă şi serviciului de relaţii cu clienţii. Philips a făcut totul posibil. Poate într-adevăr să dea viaţă oricărei idei. Rezultatul final este absolut magic.”

 

Scott Oldner

Director, Scott Oldner Lighting Design

În colaborare cu Philips, care a furnizat peste 100.000 de LED-uri de înaltă performanţă, Scott a produs un concept orbitor plin de culori, cu LED-uri statice şi cinetice, care îi încântă vizibil pe micii pacienţi şi pe vizitatorii lor, făcându-i să uite de ce sunt la spital şi să se simtă bine. Acest film emoţionant le surprinde reacţiile şi arată ce efect puternic poate avea o inovaţie inteligentă, şi în special iluminatul, asupra comportamentului uman.

100.000

LED-uri de înaltă performanţă furnizate de Philips. LED-urile creează un concept orbitor plin de culori, cu lămpi LED statice şi cinetice.

 

Sursă: Philips

Ce procent de copii cu vârsta sub 18 ani din SUA nu are asigurare medicală?

6,5%. Se estimează că 6,5% dintre copiii cu vârsta sub 18 ani din SUA nu au asigurare medicală. Procentul de neasiguraţi a scăzut de la 13,9% în 1997 la 8,9% în 2005, după care a scăzut iar la 6,5% în 2013. Sursa: Centrele pentru controlul şi prevenirea bolilor