Innovation and you

Lumini care ne influenţează vieţile

Educaţia şi LED-urile inspiră o naţiune.

Uneori, generaţiile noi sunt cele care schimbă viitorul, care observă lucruri pe care mentorii lor mai în vârstă le pierd din vedere. Prin urmare, Philips a gândit o abordare bidirecţională, pentru a ajuta ţara să creeze o strategie de iluminat mai sustenabilă şi mai puternică.

Un parteneriat inovator pentru Philips Lighting în Orientul Mijlociu aduce inspiraţie atât copiilor, cât şi părinţilor. În Emiratele Arabe Unite, iluminatul reprezintă în jur de 20% din consumul total de energie electrică, iar cercetările recente arată că prin folosirea sistemelor de iluminat cu LED-uri eficiente energetic, companiile, guvernele şi consumatorii ar putea economisi peste 80% din costuri.

Considerăm că prin schimbarea modului de gândire se poate schimba viitorul – şi totul începe cu copiii.”

 

Anissa Abbou

Director Philips Lighting, Orientul Mijlociu

În primul rând, derulând programe speciale de educare în şcoli, care să îi înveţe pe copii cum pot schimba viitorul aflând ce sunt LED-urile, făcând gesturi mici ca stingerea luminii ori de câte ori este posibil şi rugându-şi părinţii să oprească aparatul de aer condiţionat atunci când uşile şi ferestrele sunt deschise. În al doilea rând, Philips a încheiat un parteneriat extraordinar cu Municipalitatea Dubai pentru a înlocui toate luminile din clădirile instituţiilor de stat cu sisteme de iluminat ecologice cu LED-uri. Ideea este ca această colaborare, bazată pe progres tehnologic, educaţie şi inovare logică, să se repete în toată regiunea.

Cât din consumul pentru energie electrică din lume este înregistrat de iluminat?

20%. Acest consum este echivalent cu cantitatea de energie electrică produsă de centralele nucleare la nivel global. Sursă: Agenţia Internaţională a Energiei