Innovation and you

Ajutăm doctorii să îmbunătăţească îngrijirea pacienţilor

Timpul este esenţial atunci când te confrunţi cu o afecţiune gravă. Inovaţiile aduse scanerelor IRM pot ajuta un clinician să diagnosticheze un pacient care poate avea nevoie mai repede de intervenţie chirurgicală. Trebuie, de asemenea, să se satisfacă nevoia nesfârşită de eficienţă a medicinii secolului 21. Scanerele IRM digitale cu bandă largă de la Philips ajută la eficientizarea fluxurilor de lucru din spitale, contribuind, în acelaşi timp, la îmbunătăţirea îngrijirii pacienţilor.

O viaţă energică încetinită

 

Mostafa era un copil activ şi curios, însă cancerul cerebral l-a schimbat. Personalitatea lui puternică s-a schimbat dramatic. A devenit ursuz şi şi-a pierdut interesul faţă de orice.

Amănunte preţioase

Amănunte preţioase

Tehnicienii IRM şi chirurgii lucrează împreună pentru a extirpa o tumoare cerebrală.

Atunci când un copil este bolnav, acest lucru poate paraliza întreaga familie, astfel că medicul se află sub presiune iar noi îl putem ajuta sporindu-i eficienţa.”

 

Mohamed Mostafa

Director General, Philips Healthcare

Obţinem mai mult cu mai puţin

Când a ajuns la Spitalul Oncologic Pediatric din Cairo, Mostafa se plângea de vedere înceţoşată şi dureri de cap. S-a utilizat scanerul IRM Philips Ingenia 3 Tesla pentru a i se scana creierul. Aceste imagini i-au ajutat pe medici să localizeze cancerul cu mare precizie.
La fel de importante ca beneficiile oferite pacientului sunt şi cele resimţite de persoanele implicate în gestionarea resurselor. Diagnosticele puse cu mai multă exactitate şi monitorizările ulterioare realizate într-un timp mai scurt eliberează presiunea de pe umerii spitalelor – şi ai autorităţilor şi companiilor care le conduc.
Tehnologia specială de digitizare a scanerului de imagistică prin rezonanţă magnetică Ingenia de la Philips – folosind cabluri de fibră optică pentru bandă largă – permite sistemului să genereze imagini de calitate superioară şi detaliate. Acest lucru, plus folosirea uşoară, înseamnă că li se oferă clinicienilor un sistem care promovează eficienţa fluxurilor de lucru zilnice în oncologie.

Imaginile IRM ne ajută în timpul operaţiilor. Ele sunt ca un sistem de navigaţie.”

 

Dr. Mohamed El Telbagy

Şef al Secţiei de Neurochirurgie Pediatrică, Spitalul Oncologic Pediatric din Egipt

Neuroimagistica avansată de la Philips asigură performanţe clinice remarcabile şi o valoare economică excepţională. De asemenea, duce la îndeplinirea angajamentului asumat de Philips faţă de dezvoltarea durabilă – este uşor şi consumă o cantitate limitată de heliu şi curent electric.

O problemă mondială

 

În toată lumea, cadrele medicale sunt din ce în ce mai solicitate. Este important ca inovaţiile aduse tehnologiilor pentru aparatură medicală să îi ajute să fie mai productivi.

= Nr. de muncitori actual
= Cererea proiectată

50% este procentul cu care va scădea numărul cadrelor medicale din lume până în 2035, în creștere față de 7,2 milioane în prezent.

53% dintre directorii generali doresc să angajeze oameni în următoarele 12 luni, în timp ce 63% vor să găsească persoanele cu calificarea potrivită.

Al 17-lea sondaj anual PWC în rândul directorilor generali, privind serviciile medicale globale, din 2014

Explorează inovaţia

 

Philips Ingenia 3.0T este conceput astfel încât medicii să nu mai fie nevoiţi să renunţe la rezoluţie în favoarea vitezei – ei pot realiza examinările de rutină cu imagini de calitate excelentă. Fă clic pentru a afla mai multe.

Un rol extins

 

Calitatea imaginilor a extins rolul aparaturii IRM către sala de operaţii. Urmăreşte videoclipul pentru a vedea cum folosesc chirurgii imaginile prin rezonanţă magnetică realizate cu Philips Ingenia ca sistem de navigaţie chirurgical.

IRM ghidează operaţiile

IRM ghidează operaţiile

Dr. Beltagy vorbeşte despre avantajele aparaturii IRM de la Philips.

Este o luptă între medic şi tumoare. Dacă nu poţi extirpa toată tumoarea, ai pierdut bătălia.”

 

Dr. Iman Zaki

Şef al Secţiei de Radiologie, Spitalul Oncologic Pediatric din Egipt

Urmărire ulterioară

 

După 48 de ore, medicii au efectuat o examinare cu un alt scaner IRM, pentru a afla dacă operaţia a reuşit şi dacă a fost extirpată toată tumoarea.

Nu mi-am putut opri lacrimile până când nu l-am dus în salonul de IRM.”

 

Yehia Eltoukhi Abdel Mequid

Tatăl lui Mostafa

Un succes

 

Partea cea mai frumoasă este să le spui părinţilor că tumoarea a fost îndepărtată, spune Dr. Mohamed El Telbagy, Directorul Secţiei de Neurochirurgie Pediatrică, Spitalul Oncologic Pediatric din Egipt. Un an mai târziu, cancerul lui Mostafa nu a recidivat, iar el şi-a recăpătat interesul faţă de viaţă.

Parteneri pentru o îngrijire mai bună

Parteneri pentru o îngrijire mai bună

Ascult-o pe Dr. Zaki povestind cum aparatele IRM de la Philips au schimbat semnificativ modul în care lucrează.