Innovation and you

Inovație pentru milioane de zâmbete 

 

O igienă orală bună este echivalentă cu o viață sănătoasă. Philips te ajută să duci un stil de viață sănătos prin inovații de ultimă oră.

 

Periajul dentar este unul dintre gesturile esențiale pentru o viață sănătoasă. Este știut că în cavitatea bucală trăiesc numeroase bacterii, iar multe dintre acestea pot provoca gingivite, carii și alte afecțiuni. Așadar, o igienă orală corespunzătoare este în strânsă legătură cu sănătatea întregului organism.

 

Un periaj corect, efectuat de două ori pe zi te ajută să menții un echilibru bacterian ce se traduce într-o gură sănătoasă și dinți puternici. 

Cea mai bună metodă de a evita formarea plăcii bacteriene este profilaxia sau prevenirea. Când vine vorba de prevenție, totul începe acasă, cu un periaj corect.

Medic specialist dr. Floriana Tudorache

Periajul dentar se recomandă după fiecare masă sau cel puțin de două ori pe zi, dimineața și seara, cel mai important periaj fiind cel de seară. Pe durata somnului bacteriile găsesc cele mai bune condiții de dezvoltare: căldură, întuneric, umezeală, substrat alimentar.
Healthcare in emerging economies face three major challenges when attempting to create and maintain a sustainable health system. First, the high cost of developing a healthcare system.
Pagini conexe
cariile

3/4 copii între 5 şi 13 ani au carii pe dinţii temporari 

iar 4/10 au carii pe dinţii definitivi şi cam tot atâţia au placă dentară semnificativă

 

Sursă: STRATEGIA NAŢIONALĂ DE SĂNĂTATE 2014-2020, din 18 noiembrie 2014, România

Inovația pentru un periaj corect  

 

Placa dentară este o peliculă formată din bacterii care se acumulează în permanenţă pe dinţi. Aceasta determină cariile dentare şi afecţiunile gingivale, iar dacă nu este îndepărtată zilnic duce la formarea tartrului, gingivitei, parodontopatie şi pierderea dinţilor.

 

Pentru o curățare în profunzime, Philips a dezvoltat în colaborare cu profesioniști din domeniul sănătății dentare periuțele de dinți electrice Sonicare, periuțe care functionează pe baza tehnologiei Sonice. Această tehnologie permite curățarea în doar 2 minute de 10 ori mai multă placă bacteriană comparativ cu o periuță manuală, asigurând o igienă orală bună și un zâmbet strălucitor. 

 

Descoperă inovațiile Philips pentru o igienă orală corectă mai jos.

 

Află mai multe