Innovation and you

Aer curat pentru o viață sănătoasă

 

 

Află despre importanța calității aerului din casa ta.

 

Care este primul lucru ce îți vine în minte când te gândești la poluarea aerului? Evident, aerul de afară. Dar știți că aerul din majoritatea caselor este de 2 pana la 51 ori mai contaminat decât cel de afară? Cum cea mai mare parte a populației petrece aproape 90% din timp în interior, calitatea aerului devine un subiect important pentru noi toți.

 

Ca sa înțelegem ce face aerul din casă să fie poluat, trebuie mai întâi să știm ce conține. În primul rând, substanțele poluante cum este polenul sau praful, găsite în aerul de afară se regăsesc și în interior. În al doilea rând, apar particule iritante specifice mediul din interiorul casei, precum fumul de la gătit, vapori de vopsea, soluții de curățare, dar și alergeni ca blana de animale, acarieni și mucegai.

 

Având în vedere că respirăm de 24.000 de ori pe zi2, aerul poluat poate provoca tuse, dureri în piept, dureri în gât, mâncărimi ale ochilor, funcționarea deficitară a plămânilor și chiar crize de astm. Aceste reacții devin și mai acute pentru cei alergici sau care suferă de probleme respiratorii.

În România, statisticile Eurostat din 2013 indicau un procent de 6.8% al populatiei care suferă de boli ale sistemului respirator.

 

Sursa: Agenția de Protecție a Mediului, Statele Unite ale Americii, aici.

Respiră mai ușor

 

Philips își propune să îmbunătățească viața oamenilor prin intermediul produselor și soluțiilor inovatoare, iar celor cu probleme respiratorii sau alergii să le ofere posibilitatea de a se bucura de viață la întregul său potențial.

 

În viziunea noastră, prevenția este foarte importantă, iar asigurarea unei calități ridicate a aerului din interior poate avea un impact semnificativ asupra sănătății întregii familii. Spre exemplu, bebelușii, care au la început un sistem imunitar subdezvoltat, sunt mult mai vulnerabili la substanțele poluante din mediul înconjurător.

 

Bucură-te de un aer mai curat cu Philips

 

Gama de produse Philips pentru îmbunătățirea calității aerului din interior este una dintre cele mai bune moduri de a crea un mediu mai sănătos pentru noi și pentru cei dragi.

 

Cu tehnologia sa unică, Purificatorul de Aer de la Philips captează atât particulele ultrafine, inclusiv unii virusi, cât și particulele mai mari, cum ar fi părul sau praful și elimină gazele nocive și mirosurile neplăcute.

 

De asemenea, în sezonul rece apare fenomenul de aer uscat în casă din cauza sistemului de încălzire, ce produce simptome cum ar fi pielea, nasul sau gâtul uscate. Însă, cu ajutorul tehnologiei inovatoare de umidificare, produsele Philips contribuie la o calitate a vieții mai ridicată a vieții prin prevenirea acestor simptome.

 

Citește despre inovațiile Philips și află cum poți să te bucuri de un aer mai curat la tine în casă.

 

Află mai multe

Inovare și sprijin

pentru salvarea micilor inimi