Ultimele noutăți | România

Apr 28, 2020

Philips plănuiește să crească producția de ventilatoare medicale la 4.000 de unități pe săptămână în trimestrul 3 al acestui an și introduce noul ventilator Philips Respironics E30, cu o producție imediată de 15.000 de unități pe săptămână

Philips colaborează cu partenerii de producție Flex Ltd. (NASDAQ: FLEX) și Jabil (NYSE: JBL), precum și cu alții, pentru a-și extinde liniile de asamblare a ventilatoarelor medicale și pentru a-și consolida lanțul de aprovizionare;
 

  • Compania lansează Philips Respironics E30, un ventilator versatil și ușor de utilizat, proiectat pentru producția la scară largă, pentru a trata pacienții cu insuficiență respiratorie;
  • FDA (Food and Drug Administration, SUA) a autorizat ventilatorul Philips Respironics E30 pentru utilizarea sa în SUA în timpul stării actuale de urgență, în data de 8 aprilie 2020; Philips lucrează cu autoritățile de reglementare relevante pentru a distribui dispozitivul și la nivel global;
  • Philips continuă să colaboreze cu furnizorii săi globali pentru a asigura o aprovizionare suficientă și neîntreruptă de piese componente.

București, 28 aprilie – Royal Philips, lider mondial în tehnologie medicală, a comunicat actualizarea planurilor sale de a dubla producția ventilatoarelor medicale începând cu luna mai 2020 și de a obține o creștere de patru ori mai mare în al treilea trimestru al anului 2020. Acest plan are la bază creșterea producției din primele trei luni ale anului, creștere care a permis furnizarea de ventilatoare suplimentare - esențiale pentru tratamentul pacienților infectați cu COVID-19 – în spitalele din cele mai afectate regiuni din China, sudul Europei și SUA. Pentru a răspunde în continuare cererii globale uriașe, Philips a prezentat noul său ventilator Philips, Respironics E30, un ventilator versatil și ușor de utilizat, proiectat pentru producția la scară largă.

 

„În conformitate cu misiunea Philips, ne-am angajat pe deplin să ajutăm cât mai mulți furnizori de servicii medicale să ofere diagnostic, să trateze și să monitorizeze numărul tot mai mare de pacienți infectați cu COVID-19 ”, a declarat Frans van Houten, CEO Royal Philips. „Ne-am mobilizat pentru a putea face acest lucru începând cu luna ianuarie. Colaborarea cu partenerii noștri de încredere Flex și Jabil va extinde rapid capacitatea noastră de producție a ventilatoarelor medicale și va consolida lanțul de aprovizionare pentru a permite o producție de până la 4.000 de ventilatoare pe săptămână în al treilea trimestru al anului. In completarea acestui fapt, echipa noastră a dezvoltat noul ventilator Philips Respironics E30, care poate fi utilizat în siguranță atunci când ne confruntăm cu acces limitat la un ventilator complex pentru terapie intensivă. Ventilatorul Philips Respironics E30 poate oferi o gamă largă de opțiuni de tratament, iar din luna aprilie am extins producția sa la 15.000 de unități pe săptămână.”

Creșterea producției ventilatoarelor medicale pentru pacienți în stare critică infectați cu COVID-19

Philips colaborează cu partenerii săi în materie de fabricare a soluțiilor medicale - Flex și Jabil - precum și cu alții, pentru a extinde mai mult liniile de asamblare a ventilatorarelor medicale și a-și consolida lanțul de aprovizionare. Flex și Jabil au experiență în tehnologiile dispozitivelor medicale, dar și o amprentă globală în industrie, precum și o rețea de furnizori de materiale și componente certificate. Flex produce deja unul dintre celelalte echipamente Philips dedicate sistemului respirator.

 

Liniile de asamblare de la unitatea de producție Philips din Murrysville, în vestul Pennsylvaniei (SUA), alături de Flex se concentrează pe producția ventilatoarelor medicale Trilogy pentru ventilație invazivă și non-invazivă, în timp ce liniile de asamblare Philips din California (SUA), alături de Jabil se concentrează asupra producției ventilatoarelor medicale Philips Respironics V60 pentru ventilație invazivă și non-invazivă. Se prevede că producția combinată a ventilatoarelor medicale va crește la 4.000 de unități pe săptămână în al treilea trimestru al anului 2020.

 

Philips lucrează cu furnizorii săi din SUA, Europa și Asia pentru a asigura o aprovizionare suficientă și neîntreruptă a celor peste 650 de componente diferite necesare pentru asamblarea ventilatoarelor medicale Philips.

 

Philips Respironics E30 pentru a compensa deficitul de ventilatoare medicale

Pentru a adresa în continuare nevoia presantă de ventilatoare pentru îngrijirea pacienților în stare critică, Philips a lucrat cu medici și autorități de reglementare în domeniul medical din Statele Unite și alte țări pentru a dezvolta un ventilator disponibil ușor, care să compenseze deficitul ventilatoarelor medicale.

 

Proiectat pentru producția la scară largă de către o echipă cu experiență profundă în îngrijirea sistemului respirator, ventilatorul Philips Respironics E30 este optimizat pentru a trata pacienții cu insuficiență respiratorie. Acest ventilator ușor de utilizat dispune de instalare rapidă și operațiuni simple, oferind furnizorilor de servicii medicale o gamă largă de opțiuni pentru a trata și monitoriza pacienții. Philips Respironics E30 poate fi utilizat non-invaziv, precum și invaziv, fiind suficient de flexibil pentru a se adapta nevoilor de tratament pentru pacienții infectați cu COVID-19.

 

Philips extinde rapid producția acestui nou ventilator, având în vedere nevoile fără precedent ale furnizorilor de servicii medicale și ale pacienților infectați cu virusul COVID-19, respectând, de asemenea, standardele de calitate a dispozitivelor medicale. În data de 8 aprilie 2020, FDA (Food and Drug Administration) din SUA a autorizat dispozitivul pentru utilizarea sa pe teritoriul SUA în timpul stării de urgență. Philips lucrează cu autoritățile de reglementare relevante pentru a distribui dispozitivul și la nivel global.

 

Investițiile în creșterea producției

Pentru a facilita extinderea producției în cele trei spații de fabricare a ventilatoarelor din SUA, Philips investește câteva zeci de milioane $ în instrumente și matrițe suplimentare, linii de asamblare finale și instalații de testare.

 

Importanța colaborării internaționale în lupta împotriva COVID-19

Deoarece tratamentul împotriva virusului COVID-19 depinde de disponibilitatea globală a ventilatoarelor și componentelor sale, Philips continuă colaborarea cu guvernele, autoritățile publice în domeniul sănătății și industriile relevante pentru a proteja extinderea producției de materiale, componente și produse finale, precum și transportul acestora între țări. Acest lucru este pe deplin în conformitate cu apelul la acțiune din martie 2020 al Camerei Internaționale de Comerț (ICC) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

 

O alocare corectă și etică a echipamentelor medicale rare

Philips consideră că echipamentele medicale rare, cum ar fi ventilatoarele medicale, ar trebui puse la dispoziție în întreaga lume, folosind o abordare corectă și etică pentru a aloca resursele, în funcție de cerințele acute ale pacienților în baza datelor disponibile, precum statisticile COVID-19 pe țară/regiune și capacitatea de îngrijire critică disponibilă. Philips poate împărți comenzile în loturi pentru a fi livrate în etape, astfel încât compania să poată deservi simultan mai multe țări/regiuni care au nevoie.

Pentru mai multe informații despre colaborarea cu Flex și Jabil, citiți aici, iar pentru mai multe informații despre Philips Respironics E30 ventilator, citiți aici

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea vieții oamenilor și pe generarea de rezultate mai bune pe parcursul tuturor etapelor sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și îmbină expertiza clinică cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistică medicală, terapii ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii în domeniul sănătății a generat în 2018 vânzări de 18,1 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 77,000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Iris Golopența

Iris Golopența

Brand & Communication Manager South Eastern Europe

Office Oregon Park, 46D-46E-48 Pipera Road, Building C, 2nd floor, District 2, Bucharest 020309, Romania

Tel: + 40 743 810 223

Resurse media

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.