Ultimele noutăți | România

Feb 13, 2018

Philips Azurion 7 la Spitalul Clinic Sanador


Pacienții cu afecțiuni arteriale vor putea fi tratați prin tehnici endovasculare cu ajutorul angiografului Philips Azurion 7, unic în România în acest moment

Sanador Philips Azurion

În cadrul unei conferințe de presă comună Sanador-Philips, ce a avut loc pe data de 13 februarie, echipa de management și reprezentanți ai corpului medical Sanador, împreună cu reprezentanți Philips, au prezentat beneficiile platformei Azurion 7 pentru oferirea de servicii medicale de înaltă calitate.

Philips Azurion 7 la Spitalul Clinic Sanador

Access la tehnologie de ultimă generație

Peste 200 de intervenții ghidate imagistic minim-invazive au fost realizate la Spitalul Clinic Sanador din București utilizând platforma Philips Azurion 7 de la instalarea ce a avut loc la finalul anului trecut, în cadrul laboratorului de angiografie si cateterism cardiac al Spitalului.

 

"Pe măsură ce tehnologia medicală avansează, este necesar să ne actualizăm în permanenţă echipamentele medicale, astfel încât pacienţii noştri să beneficieze de tratamente mai eficiente şi o recuperare mai uşoară. Dotarea spitalului cu angiograful Philips Azurion 7 ne permite să acordăm pacienţilor din România soluţii terapeutice la cele mai înalte standarde, pentru ca aceştia să nu mai fie nevoiţi să se adreseze spitalelor din străinătate. Practic, putem efectua la Sanador orice tip de procedură care se realizează în centrele de renume din vestul Europei. În prezent, suntem singurul spital din România dotat cu acest echipament de ultimă generaţie” a declarat dr. Doris Andronescu, Director General Sanador.

 

“Noi, la Philips, considerăm că există mereu un mod de a face viața mai bună, fie că ne referim la pacienți, fie la medici. În acest sens, Azurion reprezintă pentru Philips transpunerea în tehnologie a abordării noastre în domeniul sănătății și anume, inovație dezvoltată cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Așadar, suntem încântați de faptul că Sanador, unul dintre cele mai importante spitale clinice private din România, a văzut în Philips un partener pentru performanță și pentru servicii medicale de calitate. Astfel, la mai puțin de un an de la lansarea Azurion, pacienții din România au acces la cea mai nouă platformă pentru terapii minim-invazive ghidate imagistic,” a transmis Șerban Isopescu, General Manager al diviziei Health Systems pentru Philips în regiunea Sud-Estul Europei.

Calitate înaltă a imaginilor cu doze minime de radiații

Azurion reprezintă o platformă pentru soluții integrate folosite în intervențiile minim invazive și este rezultatul unui program de dezvoltare realizat în strânsă colaborare cu medicii de top din domeniu din întreaga lume. Platforma oferă o experiență intuitivă, cu beneficii pentru pacienți, pentru medici și furnizori de servicii medicale, prin decizii corecte luate mai repede și prin tratamente personalizate realizate în siguranță datorită expunerii ultra-scăzute la radiații. Azurion are un impact semnificativ asupra optimizării sistemului de lucru datorită capacității de integrare a datelor în timp real și a eficientizării procedurilor standardizate ce permit creșterea numărului de pacienți care pot fi tratați.

Philips Azurion 7 permite evaluarea arterelor din întregul organism (începând cu cele cerebrale, coronare, până la arterele membrelor inferioare) și tratarea întregii game de afecțiuni arteriale, atât la nivelul cordului, cât și în afara sferei cardiace – afecțiuni la nivelul vaselor periferice și cerebrale. Datorită calității înalte a imaginii, medicii pot vizualiza întreaga hartă vasculară a zonei dorite utilizând o doză minimă de substanță de contrast.

 

Echipamentul este dotat cu un software ultraperformant care efectuează reconstrucția tridimensională a imaginilor, beneficiu care contribuie la evaluarea corectă a leziunilor, creșterea siguranței procedurii și reducerea timpului operator. Calitatea superioară a imaginii împreună cu opțiunea de reevaluare tridimensională oferă medicului posibilitatea de a vizualiza și diagnostica inclusiv afecțiunile vaselor greu vizibile în anumite conjuncturi (cum ar fi în cazul pacienților supraponderali). Cu noua tehnologie, afecțiunile vasculare pot fi tratate mult mai eficient, iar recuperarea pacienţilor are loc mult mai rapid.

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea sănătății oamenilor și generarea de rezultate mai bune pe tot parcursul ciclului de îngrijire a sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și expertiza clinică împreună cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica medicală, intervenții ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii pentru sănătate a generat în 2016 vânzări de 17,4 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 17.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter.

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Andra Alexandru

Andra Alexandru

Marketing Communication & PR Manager South East Europe

Responsabil comunicare corporativă și pentru soluțiile destinate profesioniștilor din domeniul sănătății

Tel: + 40 768 002 372

Resurse media

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.