Ultimele noutăți | România

Dec 12, 2017

Picioare de podium Workout by Philips Lumea

Primul program de antrenament cu focus pe picioare. Powered by WorldClass.

Lumea

Aceasta a fost cea mai recentă provocare Philips Lumea: picioare de podium, în doar 8 săptămâni, prin primul program de antrenament special gândit pentru tonifierea picioarelor, urmat, în paralel, de tratamentul cu Philips Lumea, pentru un aspect frumos şi sănătos.

lumea

Un program de antrenament conceput special de un expert fitness

Picioare de podium Workout by Philips Lumea a fost conceput special de Anca Surdu, expert fitness World Class, prin exerciții dedicate picioarelor în cadrul unor clase saptămânale de antrenament. La prima ediție a programului au participat doar ambasadori din program și membri din comunitățile lor.

Rezultatul: picioare tonifiate, cu aspect sănătos și o comunitate a Philips Lumea.

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea sănătății oamenilor și generarea de rezultate mai bune pe tot parcursul ciclului de îngrijire a sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și expertiza clinică împreună cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica medicală, intervenții ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii pentru sănătate a generat în 2016 vânzări de 17,4 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 17.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter.

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Bianca Severin

Public Relations Manager Personal Health Romania

Responsabil comunicare pentru produsele destinate consumatorilor

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.