Ultimele noutăți | România

Aug 01, 2017

Philips are un nou lider pentru divizia de produse destinate consumatorilor în Europa de Sud-Est


București, România – Philips România anunță numirea lui Marcin Molin în funcția de General Manager al diviziei Philips Personal Health pentru Europa de Sud-Est (SEE), ce intra în vigoare începând de astăzi. Marcin Molin a ocupat anterior funcția de Marketing Director al diviziei Philips Personal Health în Europa Centrală și se va muta la București din Praga.

În noul rol, Marcin Molin va fi responsabil de coordonarea strategiei și a echipei regionale Philips Personal Health cu scopul de a continua dezvoltarea diviziei de produse și soluții destinate consumatorilor. Aceasta cuprinde 10 țări și include categoriile Health & Wellness, pentru igienă orală și îngrijirea mamei și a bebelușului, Personal Care, pentru îngrijire și înfrumusețare atât pentru femei, cât și pentru bărbați, Kitchen appliances, pentru procesarea și gătirea alimentelor, Floor Care, pentru igienizarea mediului de acasă, Garment Care, pentru îngrijirea hainelor, Coffee, pentru pasionații de cafea, precum și Air, pentru calitatea aerului din interior.

 

”Sunt încântat să mă alătur organizației din Europa de Sud-Est și echipei din București și îmi propun să continuu consolidarea abordării noastre centrate pe consumatori. Sunt convins că vom obține rezultate excelente împreună cu partenerii noștri și că vom contribui în mod semnificativ la misiunea globală a Philips de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovațiile noastre, sprijinind consumatorii din întreaga regiune să se bucure de o viață mai sănătoasă. " a declarat Marcin Molin.

 

Marcin Molin are peste 14 ani experiență profesională în marketing și brand management, dobândită datorită funcțiilor de conducere atât în cadrul Philips, cât și al altor companii de succes în Europa Centrală și de Est. Acesta are un palmares impresionant în ceea ce privește dezvoltarea de campanii de marketing inovatoare și cu impact, precum și pasiunea de a construi echipe cu performanțe deosebite. Mai mult decât atât, Marcin Molin aduce în organizație un mix special între înțelegerea profundă a consumatorilor și cunoștințe de piață, care sunt esențiale pe măsură ce Philips continuă să-și consolideze poziția de lider în domeniul tehnologiei pentru sănătate în Sud-Estul Europei.

 

Marcin Molin s-a născut în Polonia, unde a avut un parcurs academic în Marketing, continuat cu un MBA obținut la Universitatea de Studii Economice din Katowice. Este căsătorit și are trei copii. El se va reloca la București și va raporta lui Paweł Duszeńczuk, liderul Philips Personal Health în Europa Centrală și de Est (CEE).

 

Marcin Molin îl înlocuiește pe Doru Rusănescu, care a părăsit compania pe 1 iunie 2017 pentru a-și urma pasiunea pentru antreprenoriat.

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea sănătății oamenilor și generarea de rezultate mai bune pe tot parcursul ciclului de îngrijire a sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și expertiza clinică împreună cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica medicală, intervenții ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii pentru sănătate a generat în 2016 vânzări de 17,4 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 17.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter.

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Andra Alexandru

Andra Alexandru

Marketing Communication & PR Manager South East Europe

Responsabil comunicare corporativă și pentru soluțiile destinate profesioniștilor din domeniul sănătății

Tel: + 40 768 002 372

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.