Ultimele noutăți | România

Sep 02, 2016

Philips prezintă la IFA o gamă variată de tehnologii conectate inovatoare pentru îngrijirea sănătății


Noile solutii sprijină consumatorii să se bucure de un stil de viată sănătos

BucureștiRoyal Philips a anunțat, în cadrul ediției de anul acesta a expoziției internaționale IFA din Berlin, lansarea unei game variate de produse care le permit consumatorilor să se mențină sănătoși și să se bucure de o calitate a vieții mai ridicată.

 

Philips este o companie de tehnologie centrată pe nevoile oamenilor cu o vastă expertiză în ceea ce privește îngrijirea sănătății, atât pentru consumatori, cât și pentru profesioniști din domeniul medical. Așadar, Philips poate oferi inovații de impact pe întreg spectrul sănătății, ceea ce noi numim ”health continuum”, care sprijină de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnosticare, tratament și îngrijire la domiciliu. Portofoliul divers de produse conectate pentru sănătate dedicate consumatorilor valorifică Philips HealthSuite – un ecosistem de dispozitive, aplicații și alte instrumente digitale pentru sănătate conectate în cloud, care permit îngrijirea personalizată și continuă a sănătății.

 

„Philips se află în avangarda soluțiilor digitale pentru sănătate, cu o gamă de programe conectate și personalizate în domenii precum îngrijire orală, calitatea somnului și sănătatea cardiacă” a declarat Pieter Nota, CEO Personal Health Businesses și Chief Marketing Officer, Royal Philips. ”Produsele pe care le prezentăm în cadrul IFA evidențiază strategia noastră de a le da posibilitatea consumatorilor să devină mai implicați când vine vorba de propria sănătate, utilizând o platformă securizată care le permite să se conecteze și să împărtășească date cu profesioniști din domeniul medical.”

 

Noile produse inovatoare expuse în cadrul IFA 2016 și care susțin angajamentul asumat de Philips de a ajuta oamenii să își mențină starea de sănătate și să se bucure de viață, includ: 

 

Periuța de dinți conectată Philips Sonicare FlexCare Platinum

Reflectând faptul că igiena orală este un aspect esențial al unui stil de viață sănătos, Philips lansează periuța de dinți Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected. Prin intermediul tehnologiei integrate în periuță bazată pe un senzor inteligent, unic – care se conectează la aplicația Philips Sonicare pentru smartphone prin Bluetooth – utilizatorii beneficiază de asistență personalizată pas cu pas, feedback în timp real și analiză după periaj transpusă printr-o hartă vizuală 3D a gurii, menită să îmbunătățească tehnica de periere. Prin intermediul Philips HealthSuit, aplicația permite împărtășirea datelor cu cabinete medicale, pentru ca stomatologii să marcheze zonele care necesită o atenție deosebită. 

 

Philips Dream Family

În calitate de lider global în soluții pentru terapia somnului, Philips are o tradiție îndelungată de inovare prin dispozitive, dar și soluții informatizate care ajută consumatorii să se bucure de un somn mai bun. Categoria Dream Family, care cuprinde masca DreamWear, dispozitivul CPAP DreamStation (presiune pozitivă continuă a aerului) și aplicația DreamMapper pentru interacțiunea cu pacienții, este concepută să stabilească un contact între pacienții care suferă de apnee și una dintre cele mai confortabile și eficace terapii disponibile. Integrând cea mai cuprinzătoare suită de opțiuni de conectivitate din rândul sistemelor terapeutice tip CPAP, Dream Family funcționează ca o soluție conectată pentru a menține pacienții implicați în terapia pe care o urmează și în contact cu personalul medical.  

 

Programul Philips pentru sănătatea cardiacă

Philips heart health este cel mai nou program bazat pe o aplicație menit să reducă factorii de risc generați de stilul de viață pentru bolile cardiovasculare. Acesta le oferă utilizatorilor un plan personalizat bazat pe îndrumări medicale și în funcție de istoricul lor medical. Abordarea sa complexă nu vizează doar factori individuali (activitatea, alimentația, somnul, stresul), ci și inter-conectivitatea dintre aceștia, pentru a susține mai bine schimbarea stilului de viață. Măsurătorile confirmate clinic, care sunt furnizate de un ecosistem de dispozitive conectate pentru sănătate de uz medical, precum „Philips health watch”, asistă utilizatorii în procesul de luare a deciziilor de zi cu zi. De asemenea, îndrumările de natură psihologică îi ajută să se mențină motivați și dedicați demersului lor pentru o mai bună sănătate a inimii.

 

Platforma Philips uGrow* pentru părinți

Pentru a ajuta părinții să ofere copiilor lor un start mai bun în viață, platforma dedicată Philips uGrow colectează date de la dispozitive conectate, precum dispozitivul inteligent de supraveghere a bebelușilor și termometrul inteligent Philips, le combină cu informații precum tipare de hrănire și somn pentru a oferi feedback personalizat, sfaturi despre aspectele pe care ar trebui să le urmărească și confirmări că dezvoltarea bebelușului este corespunzătoare. Recunoscând faptul că fiecare bebeluș este unic, uGrow creează un mediu personalizat de susținere a copiilor și părinților lor. De asemenea, aceasta se conectează prin Philips HealthSuit la doctori de familie și medici pediatri care contribuie la luarea unor decizii informate. 

 

Philips OneBlade

OneBlade este un aparat hibrid de stilizare a părului facial care tunde, rade și creează linii și margini precise. Este special conceput pentru numărul din ce în ce mai mare de oameni din generația millenials care consideră părul facial stilizat drept o parte esențială a personalității lor. Pentru prima dată, aceștia pot îndepărta părul facial de orice lungime cu o singură utilizare. 

 

Philips a prezentat numeroase alte produse la ediția de anul acesta a IFA, precum electrocasnice noi, aparate de cafea, soluții de îngrijire personală și monitorizare a casei.  

 

Philips în cadrul IFA

Pentru mai multe informații despre cele mai recente inovații Philips prezentate în cadrul IFA 2016, vă rugăm să vizitați www.ifa.philips.com, să urmăriți Philips pe twitter @PhilipsLiveFrom sau să vizitați canalele noastre de YouTube și LinkedIn.

 

*Aplicația uGrow este înregistrată ca dispozitiv medical în țările din cadrul Uniunii Europene, în conformitate cu Regulamentul UE Directiva Consiliului 91/42/CEE 

Despre Royal Philips


Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea sănătății oamenilor și generarea de rezultate mai bune pe tot parcursul ciclului de îngrijire a sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și expertiza clinică împreună cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica medicală, intervenții ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii pentru sănătate a generat în 2016 vânzări de 17,4 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 17.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter.

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Bianca Severin

Bianca Severin

Public Relations Manager Personal Health Romania

Responsabil comunicare pentru produsele destinate consumatorilor 

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.